Pereiti į pagrindinį turinį

„Lipk ant sienų“ tryps Laisvėje

2009-05-28 11:16
Šoks: A.Pociūtė tikisi, kad lietuviškų šokių vakaronė išjudins Laisvės alėją.
Šoks: A.Pociūtė tikisi, kad lietuviškų šokių vakaronė išjudins Laisvės alėją. / Tomo Raginos nuotr.

Liaudiškų šokių vakaronė „Lipk ant sienų“ iš „Purienų“ vidurinės mokyklos, kur renginys vykdavo kiekvieną mėnesį, persikelia po atvirumu dangumi, į Laisvės alėją, restorano „Miesto sodas“ prieigas.

Renginį organizuojantys Kauno etninės veiklos centras ir „Idėja Kaunui“ iniciatyvinė grupė nusprendė, kad laikinosios sostinės širdyje surengta vakaronė pagyvintų miesto centro veidą ir sulauktų didesnio kauniečių dėmesio.

„Kalbame, kad reikia atgaivinti Kauną, atgaivinti Laisvės alėją, o vienas iš tokių būdų yra renginių organizavimas miesto centre“, - pasakojo „Idėja Kaunui“ grupelės narė Aušra Pociūtė.

Sušokti valsiuką ar trypti polką su ragučiais kviečiami ne tik moksleiviai ar studentai, bet ir kiti miestiečiai.

„Kviesime visus į renginį atėjusius miestiečius šokti tradicinių šokių. Vakaronė vyks po atviru dangumi, tikimės, kad nelis, nes nuo to priklausys vakaronės sėkmė. Tačiau yra aktyvistų grupelė, kuriai nesvarbu lis ar snigs - jie vis tiek šoks“, - linksmybes žadėjo A.Pociūtė.

Tradicinių lietuviškų šokių vakaronė vyks šiandien nuo 18 iki 20 valandos. „Perduokite visiems, kad nesumaišytų laiko ir vietos“, - ragino organizatoriai ir priminė: vakaronė - puikus būdas ne tik pasilinksminti, bet ir susirasti draugų. 

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų