Sukrečianti byla: „supermamytė“ nuteista kalėti dėl prievartos prieš vaikus

  • Teksto dydis:

Kontroversiškais tėvystės patarimais išgarsėjusi, ir milijonus sekėjų turinti nuomonės formuotoja Ruby Franke, nuteista dėl prievartos prieš savo vaikus. Anksčiau teisme ji prisipažino, kad smurtavo ir leido vaikams badauti. Moteriai gresia iki 60-ties metų nelaisvės.

Šešias, nuo dešimties iki dvidešimties amžiaus metų, atžalas turinti moteris nuteista kalėti dėl prievartos prieš vaikus. 

„Ji baisiai elgėsi su vaikais. Nuo pernai gegužės iki rugpjūčio, koncentracijos stovyklą primenančioje aplinkoje, ponia R. Frankie laikė du savo vaikus. Vienas – devynerių metų amžiaus, kitas – vienuolikos. Vaikams reguliariai neduodavo maisto, vandens, jokių pramogų, lovų miegoti. Jie buvo mušami, o dvylikamečiui, kuris bandė pabėgti liepos vidury, buvo surištos rankos ir kojos. Vaikus net reikėjo gydyti ligoninėje.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

42 metų R. Franke savo vaizdo įrašų kanale „Aštuoni keleiviai“ turėjo per 2 mln. sekėjų. Praėjusių metų rugpjūtį pietiniame Jutos valstijos mieste, moteris buvo suimta. Po to, kai jos dvylikametis sumuštas sūnus pasibeldė į kaimynų namų duris ir paprašė vandens.

„Mano uošvė, uošvis, Kevino šeima, mano pusbroliai ir pusseserės, tetos, dėdės, dukterėčios, sūnėnai, kaimynai, jūs visi pastebėjote įspėjamuosius ženklus gerokai anksčiau nei aš. Padarėte viską, ką galėjote, norėjote padėti, bet aš jus atstūmiau. Man svarbu parodyti savo apgailestavimą, prisiimu visišką atsakomybę už savo pasirinkimus ir pageidauju atlikti laisvės atėmimo bausmę už savo atliktus veiksmus“, – teisme kalbėjo R. Franke.

Prisiimu visišką atsakomybę už savo pasirinkimus ir pageidauju atlikti laisvės atėmimo bausmę už savo atliktus veiksmus.

Moteris gali sėsti į kalėjimą net iki 60-ties metų. Jos vyrui, kuris pateikė skyrybų prašymą dar prieš suimant žmoną, nepateikti jokie kaltinimai. 

„Poniai R. Franke bus paskirta bausmė pagal keturis kaltinimus. Keturios bausmės – nuo vienerių iki penkiolikos metų. Remiantis kaltinimais, dėl keturių sunkaus smurto prieš vaikus atvejų“, – kalbėjo teisėjas John J. Walton.

Amerikietė dar iki suėmimo buvo kritikuojama dėl tam tikrų auklėjimo sprendimų. Pavyzdžiui, dėl to, kad septynis mėnesius vyresniajam sūnui liepė miegoti ne lovoje, o ant sėdmaišio, dėl šaipymosi iš jaunesnio brolio. Kituose vaizdo įrašuose supermamytė pasakojo, kad atsisakė nunešti pietus darželinukui, kuriuos jis pamiršo namie. Grasino nupjauti vienos iš mergaičių pliušinio žaislo galvą, kad nubaustų ją už daiktų pjaustymą namuose.

Amerikietė turi 30 dienų apskųsti nuosprendį. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Mitą užsidėjusios

Mitą užsidėjusios portretas
Neva kovoja už vaikus. O iš tiesų dažnai tik naudojasi vaikais kaip įrankiu savo gerovėj. Dažna moteris neturi sąžinės, padorumo. Pritariu zurabui labai..

Zurabas Smardalidze

Zurabas Smardalidze portretas
Visos bobos yra ligones!!!

chutin puilo

chutin puilo portretas
Na ir snukelis, tipiška putleristė.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių