Milijonierius nepaliks savo vaikams pinigų: paaiškino sprendimą

Savarankiškai praturtėjęs milijonierius iš Didžiosios Britanijos nusprendė nepalikti savo vaikams pinigų, kad neapsunkintų jų gyvenimo turtais.

Vyras paaiškino savo netikėtą sprendimą, rašo „Daily Star“.

51-erių metų Dave Fishwickas praturtėjo prekiaudamas mikroautobusais. Sulaukęs šešiolikos metų, jis metė mokslus ir pradėjo dirbti. D. Fishwickas taip ir neįgijo aukštojo išsilavinimo.

2008 metais jis įkūrė banką „Bank of Dave“ ir nuo to laiko fiziniams ir juridiniams asmenims išdavė daugiau nei 27 milijonus svarų sterlingų paskolų.

D. Fishwickas turi du vaikus – dukrą ir sūnų. Duktė dirba labdaringoje organizacijoje, padedančioje gyvūnams. Sūnus yra policijos pareigūnas. Nepaisant to, kad su vaikais milijonierius sutaria gerai. Pinigų palikti jiems neplanuoja.

Vyras rengiasi palikimą užrašyti žmonėms, kuriems reikia pagalbos.

Milijonierius savo sprendimą paaiškino taip: nenoriu, kad vaikai taptų veltėdžiais, kurie neturi jokių norų ir siekių.

„Jūs turite turėti tikslą, kad rytais keltumėtės. Iš pradžių aš dirbau ne viename, o trijuose darbuose ir nieko neturėjau. Svarbu, kad jūs turėtumėte darbo etiką. Manau, kad atkaklus darbas – kelias į sėkmę. Mano vaikai kartais su tuo ir nesutinka, bet jie yra geri vaikai“, - sakė D. Fishwickas.

Milijonierius pakvietė žmones užsiimti visuomenei reikalinga ir reikšminga veikla, nešvaistyti savo gyvenimo niekams.



NAUJAUSI KOMENTARAI

elena

elena portretas
tai paciam reikejo pratinti prie darbo mokinti kaip uzdirbti milijonus o ne vaikus kaltinti nekoks tevas galima palikti ir svetimiems bet ir nepamirsti savo vaiku reikejo mokyti verslo paciam tai tada ir vaikai moketu kaip daryti bizni

Kolodzej

Kolodzej portretas
Labai jau radikalus sprendimas, kuriam geriau pilnai ir pilnumoj nepritarti.

Anonimas

Anonimas portretas
Teisus psichol
VISI KOMENTARAI 34

Galerijos

Daugiau straipsnių