Mįslinga istorija: pagimdė ne vienerius metus komoje gulinti moteris

  • Teksto dydis:

Daugiau kaip dešimtmetį komos ištikta moteris vienoje Finikso slaugos įstaigoje pagimdė berniuką.

"Atvykę pareigūnai rado trečią dešimtį einančią visiškai neveiksnią moterį. Tai reiškia, kad ji nepajėgia judėti, nepajėgia komunikuoti – ji yra be sąmonės. Ir ji pagimdė kūdikį", – teigė Finikso policijos seržantas Tommy Thompson.

Pasak policijos, slaugos namų darbuotojai teigia nežinoję, kad jų pacientė yra nėščia.

Arizonos policija trečiadienį paskelbė pradėjusi tyrimą dėl įtariamo lytinio smurto.

San Karloso apačių gentis, kuriai priklauso moteris, pareiškime nurodė, kad ji „daugiau kaip dešimtmetį yra nuolatinės vegetacinės ir komos būsenos“, o pagimdė „vis dar būdama komos būsenos“.

Ieškodama galimo užpuoliko šios pietvakarinės valstijos policija kūdikio DNR lygina su slaugos centro „Hacienda Del Sol“, kuriame buvo slaugoma 29 metų moteris, darbuotojų vyrų DNR.

Motina ir kūdikis iškart po gruodžio 29 dieną įvykusio gimdymo buvo nuvežti į vietos ligoninę ir dabar atsigauna, nurodė policija.

„Kai tavo artimasis patikėtas paliatyvinei slaugai, kai yra labiausiai pažeidžiamas ir priklausomas nuo kitų, pasitiki tais, kas juo rūpinasi, – sakė minimos moters apačių genties pirmininkas Terry Rambleris (Teris Rambleris). – Deja, vienu jos prižiūrėtojų nebuvo galima pasitikėti, jis ja pasinaudojo.“

„Esu labai šokiruotas ir pasibaisėjęs elgesiu su viena iš mūsų narių“, – pridūrė T. Rambleris.

„Hacienda Del Sol“ vadovas šią savaitę dėl kilusio skandalo atsistatydino, sakoma žiniasklaidai atsiųstame pareiškime.

Moters šeimos advokatas sakė, kad kūdikis „gimė mylinčioje šeimoje“ ir kad juo „bus gerai pasirūpinta“, rašė laikraštis „The New York Times“.

„Akivaizdu, kad šeima pasipiktinusi, traumuota ir šokiruota jos dukters išnaudojimo ir nepriežiūros „Hacienda Healthcare“ įstaigoje“, – sakė advokatas.


Šiame straipsnyje: komagimdymasJAVLNK1

NAUJAUSI KOMENTARAI

Keista

Keista portretas
Kas per padermės tie vyrai?!!!... Lipa nors ir ant pusiau lavonų... Niekas nesvarbu, svarbiausia kad tik būtų kur išsineršti....

Onute

Onute portretas
Bet raso,kad moteris pradeda atsigauti.tai reiskia,kad gimdymas ja isvadavo is komos.cia jau visai kas kita.arsigaus ir uzaugina kudiki.

as

as portretas
ar mazai pas mus degradu, kad nuvalkiotas USA zinias atrajojate, zurikai!
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių