Pereiti į pagrindinį turinį

Moteriai gimdymo namais tapo važiuojantis automobilis

2015-07-21 12:35
DMN inf.
Youtube stop kadras

Teksaso valstijoje gyvenantis vyras su savo žmona skubėjo į gimdymo namus, tačiau vaikelis buvo greitesnis ir dienos šviesą išvydo tiesiog ant priekinės automobilio sėdynės. Gimdymą užfiksavo vaizdo stebėjimo kamera. 

Mufilmuota medžiaga buvo paskelbta „YouTube“ svetainėje ir susilaukė 11 milijonų peržiūrų. Vaizdo įraše girdimi moters klyksmai, vyro bandymai raminti savo žmoną. Supratusi, kad į ligoninę jau nebespės, moteris nusimovė savo kelnes ir pagimdė mažylį. „Jis gimė mašinoje. Dieve, mano. Tu toks gražus! Ką man dabar daryti?“, – šaukė šoko ištikta moteris.

Paskelbus šį vaizdo įrašą internete komentatoriai buvo šokiruoti ir stebėjosi nufilmuota medžiaga. „Kaip vyras gali būti toks ramus? Nesuprantu to“, – nuostabos neslėpė vienas iš komentatorių. „Galbūt reikėjo nuleisti kamerą ir padėti savo žmonai“, – komentavo kitas svetainės lankytojas. Buvo ir tokių, kurie palaikė vyrą, džiaugėsi, kad vaikas gimė sveikas. Tačiau ne vienas internete paskelbtos vaizdo medžiagos stebėtojų sutiko, kad tokie gyvenimo momentai neskirti skelbti viešoje erdvėje.

Gimęs 4,5 kg kūdikis yra ne pirmasis vaikas šeimoje. Pora taip pat turi dvi dukras: vienerių ir dviejų metų amžiaus. 

 

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų