Pereiti į pagrindinį turinį

Naujasis Mesijas Žemėje gyveno 7 mėnesius ir čia pasilieka

2013-08-12 12:25
DMN inf.

Niuporto (Tenesio valstija, JAV) teismas amerikiečių porą įpareigojo pakeisti jau 7-rių mėnesių sulaukusio berniuko vardą. Tėvai jį buvo pavadinę Mesiju (Messiah).

WBIR.com skelbia, kad pora į teismą kreipėsi visai kitu tikslu – kad šis galiausiai nurodytų, kokią pavardę – motinos ar tėvo – vaikas turi gauti.

Į teismą berniukas buvo „atvesdintas“ Messiah DeShawn Martin vardu, o iš jo „išvestas“ kaip Martin DeShawn McCullough. Taigi, motinos pavardė berniukui tapo nauju vardu, o jaunajam tėčiui taip pat atsirado vietos palikti savo „žymę“. Buvęs Mesijas tapo pirmuoju žmogumi, kurio vardą teisėjai teko keisti.

Teisėja Lu Ann Ballew taip nusprendė remdamasi faktu, jog vietovėje, kurioje berniukas greičiausiai ir praleis visą vaikystę ir užaugs, gyvena daug krikščionių. Buvęs vardas jam esą tik apsunkintų gyvenimą. Teisėja pridūrė, kad vaikas dar per mažas, kad galėtų pats nuspręsti, kaip jį vadinti.

Mažylio motina Jaleesa Martin dėl tokio teisėjos sprendimo buvo šokiruota ir ketino nuosprendį skųsti, tačiau pripažino, kad nepasidomėjo atžalai duoto vardo reikšme.

Kiti du jos sūnūs - Micah ir  Mason. Tad Mesiją moteris esą pasirinkusi kaip minėtų dviejų sąskambį.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų