Pereiti į pagrindinį turinį

Negali be Palangos

2010-08-09 23:59

Kaip Rusijos oligarchas Romanas Abramovičius negali be Jūrmalos, taip turtingiausias Lietuvos europarlamentaras Viktoras Uspaskichas negali be Palangos.

Penktadienio vakarą Rusijos pramogų pasaulio žvaigždės susirinko Palangos vasaros koncertų salėje – čia prasidėjo festivalis "Baltarusijos šaknys".

Visą savaitgalį vykusį pasirodymą pajūryje pradėjo Rusijos žvaigždė Jelena Vorobej, kuri parodijuoja garsiausias Rusijos superžvaigždes. Scenoje turėjo pasirodyti ir Aleksandras Soloduha, Piotras Elfimovas, Irina Dorofejeva, Arturas Šuliak.

Tarp žiūrovų galima buvo pamatyti ir europarlamentarą V.Uspaskichą, kuris visai neseniai surengė įspūdingą miesto šventę Kėdainiuose. Koncerno "Vikonda" įkūrėjas koncertą kukliai stebėjo vienas, tačiau visą laiką aktyviai palaikė dainininkus ir aktorius.

Interviu iš į Palangą atvykusių žvaigždžių ėmė Rusijos televizijos žurnalistė Romualda Poševeckaja, kurią į renginį atlydėjo jos šuniukas čichua-chua.

Festivalį taip pat stebėjo Baltarusijos ambasadorius Lietuvoje Vladimir Dražin su draugų kompanija.

Renginys tęsėsi ir šeštadienį, ir sekmadienį. Norėjusiesiems jame dalyvauti už bilietus teko pakloti nemažą sumą – nuo 60 iki 100 litų.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų