Pereiti į pagrindinį turinį

O.Balžekienės kepta cukinija


Pavasario receptas

Nors Kauno apskrities viršininkė Ona Balžekienė turi suktis kaip voverė, kad suspėtų įveikti kalnus darbų, tačiau moteris vis vien žiūri, ką valgo, – vertina sveiką maistą, kurį galima greitai paruošti. Vieną tokių receptų ji siūlo ir "Kauno dienos" skaitytojams. Nors iki cukinijų derliaus mūsų daržuose dar toli, tačiau šių dažovių galima rasti prekybos centruose.

Supjaustyti maždaug piršto storio riekelėmis cukiniją ar jos dalį (galima ir nulupti), pamirkyti išplaktame kiaušinyje, į kurį įberta smulkiai pjaustytos "Daktariškos" dešros (galima ir kitokios) ar, pavyzdžiui, kiaulienos kumpio, mėgstamų prieskonių. Tuomet apvolioti riekutes miltuose ir kepti keletą minučių. Galima valgyti atskirai ar su mėgstamomis daržovėmis.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų