Pereiti į pagrindinį turinį

Onkologijos centrui – dar viena „gerumo plyta“

2012-03-30 18:00
Onkologijos centrui – dar viena „gerumo plyta“
Onkologijos centrui – dar viena „gerumo plyta“ / Projekto rengėjų nuotr.

Fotografija gali būti ne tik saviraiškos galimybė, pomėgis ar būdas išsaugoti akimirkos įspūdį, bet ir priemonė pilietiškumui žadinti.

Tokią idėją skelbia uostamiesčio fotomėgėjų klubo „Fotoburė“ ir Klaipėdos valstybinės kolegijos alumni klubo atstovai, antrus metus pristatantys projektą „Menas paramai“.

Tai visą balandį truksiantis renginių ciklas, kurį vainikuos fotodarbų aukcionas. Jo metu paaukotos lėšos bus skirtos Šv. Pranciškaus onkologijos centrui paremti.

„Praėjusiais metais apsiribojome kukliu renginiu – surengta paroda, vyko diskusijos su pranciškonais, aukcionas. Šiemet jau pristatome ne tik mėnesį veiksiančią parodą – kas savaitę vyks ir įvairūs mūsų partnerių renginiai. Puoselėjame gražią idėją ilgainiui šį projektą išauginti į dar solidesnį, o parodoje neapsiriboti vien fotografijomis“, – prisipažino projekto „Menas paramai“ vadovas Andrius Ignatjevas.

Praėjusiais metais už 17 iš 20 aukcione pristatytų darbų buvo paaukota per 2 tūkst. litų. Šiemet gegužės 19-ąją vyksiančiam aukcionui atrinkti 25 kūriniai.

Į parodos „Fototerapija“ atidarymą viešojoje I.Simonaitytės bibliotekoje projekto rengėjai pakvies jau balandžio 5 d. 18 val.

Įvairūs kiti nemokami kultūriniai renginiai, kaip vaidybos, muzikos, poezijos vakarai, čia vyks kas savaitę – kiekvieną balandžio ketvirtadienį, taip pat nuo 18 val.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų