Pabėgęs prievartautojas 30 metų gyveno miške ir tapo nieko neįtariančių paauglių numylėtiniu

JAV Ajovos valstijoje benamis iš miško buvo vietos paauglių numylėtinis. Jie nieko neįtarė apie šio pagyvenusio vyro praeitį. Paaiškėjo, kad jis – iš įkalinimo vietos pabėgęs prievartautojas.

Apie tai rašo „The Times“. 71-erių metų vyras Di Moino miesto gyventojams buvo žinomas kaip benamis Gregas. Jis 30 metų gyveno miesto pakraštyje, miške esančiame keistame statinyje.

Paaugliai statinį vadino Siena. Ten jie žvejodavo, kūrendavo laužus ir žaisdavo pokerį.

24-erių metų Troy Hallas, prieš dešimt metų bendravęs su Gregu ir nieko neįtaręs apie jo praeitį, apibūdindavo Sieną kaip vietą, kur paaugliai galėdavo pasislėpti nuo kasdieninių problemų.

Gregas užsitarnavo jų pasitikėjimą tuo, kad nesmerkė rūkančių ir geriančių moksleivių. Tuo pačiu vyras, kaip pasakoja 32-ejų metų Amber Case, bardavo paauglius už pamokų praleidinėjimą ir duodavo jiems gyvenimiškų patarimų.

Kai kurie tėvai ramia širdimi palikdavo vaikus su Gregu, atvešdavo jam maisto. Vietos gyventojai žurnalistams papasakojo, kad niekada nesusimąstė, kaip ir kodėl Gregas atsidūrė gatvėje, tačiau neįtarė, kad jis kažkuo gali būti pavojingas.

Policininkai atpažino prievartautoją, kai sustabdė Gregą, važiavusį dviračiu be atšvaitų. Jį identifikavo kaip nusikaltėlį George’ą Hartleroadą. 1983 metais šis vyras pagrobė dviejų vaikų motiną, kelis kartus ją išprievartavo ir, pririšęs prie medžio, paliko nuogą miške.

G. Hartleroadas buvo nuteistas, tačiau 1994 metais jam pavyko pabėgti iš Viskonsino valstijoje esančios pataisų kolonijos. Neseniai jį sulaikius, nusikaltėlis vėl buvo nuvežtas į tą pačią įkalinimo įstaigą.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Fufo

Fufo portretas
Kaip kvailai įkliuvo

Morka

Morka portretas
O jeigu butu tai paprasciausiai padares uz pinigus, butu viskas norma. Gi ten JAV tai prostitucija turbut legali

Nesupratau kas čia keisto?

Nesupratau kas čia keisto? portretas
Siekiant nubausti už KET pažeidimus nustatė asmenybę, ir išlindo istorija..
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių