Padavėja neteko darbo dėl beprotiškai dosnių arbatpinigių

Restorano „Oven & Tap“ padavėją Arkanzase (JAV) atleido iš darbo po to, kai klientai jai paliko itin didelę sumą arbatpinigių – 4400 dolerių.

Apie tai pranešė bussinessinsider.com.

Arkanzase esančio restorano „Oven & Tap“ darbuotoja Ryan Brandt neteko darbo dėl lankytojų dosnumo – paliktų beprotiškai dosnių arbatpinigių. Restorano lankytojai padavėjai paliko net 4400 arbatpinigių.

Įspūdingą sumą moteriai įteikė restorane apsilankiusi 40 žmonių kompanija. Kiekvienas iš svečių padavėjai paliko daugiau nei 100 dolerių arbatpinigių. Visą sumą jie perdavė R. Brandt, restorane dirbusiai pusketvirtų metų.

Įstaigos vadovai, sužinoję apie paliktą sumą, pareikalavo, kad R. Brandt gautais pinigais pasidalintų su kitais darbuotojais. Teigiama, kad anksčiau toks dalijimasis arbatpinigiais šiame restorane nebuvo praktikuojamas.

Vienas iš dosnios kompanijos atstovų papriekaištavo tokiam pinigų padalijimui. Jis pabrėžė, kad arbatpinigiai buvo palikti konkrečiai darbuotojai.

Vyras pareikalavo grąžinti pinigus, kuriuos vėliau perdavė R.Brandt.

Dėl šio kliento įsikišimo padavėja neteko darbo – restorano vadovybė atleido ją dėl to, kad pasiskundė klientui. Įstaigos atstovai pabrėžė, kad darbuotojai neturi teisės aptarinėti arbatpinigių su pašaliniais asmenimis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Cha!! O man patinka --grazu is amerikonu puses.

L?

L? portretas
Lietuvoje gera gyventi. Arbatpinigių dar nieks neatiminėja, bet skundžiatės gyvenimu Lietuvoje.

Na

Na portretas
Absurdo teatras
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių