Pavydėjo tėvų meilės: šešiolikmetė peiliu vos nenužudė jaunesniojo brolio

Rusijos Tolimuosiuose Rytuose – Kamčiatkos Petropavlovske – žiaurus nusikaltimas. Jis įvyko vienoje šeimoje: šešiolikmetė mergina vos neužmušė savo jaunesniojo brolio, kuriam peiliu į pilvą ir kaklą smogė ne mažiau kaip penkis kartus.

Apie tai praneša portalas life.ru.

Nepaisant sužalojimų, berniukui pavyko išgyventi, informuoja šaltinis teisėsaugos struktūrose.

Pranešama, kad šeima augino tris vaikus. Incidentas įvyko gegužės 31-ąją. Tą dieną mama su jaunesniąja dukra buvo išvykusi į Vladivostoką, kur vyko dainų ir šokių konkursas. Tėvas tuo metu budėjo – jis dirba naru kariniame dalinyje. Namuose liko šešiolikmetė moksleivė ir dešimtmetis jos brolis.

Kai berniukas pradėjo triukšmauti, jo vyresnioji sesuo supyko. Ji pagriebė virtuvinį peilį ir norėjo brolį nužudyti dūriu į kaklą. Tačiau merginai to padaryti nepavyko. Tada mergina berniukui dūrė į pilvą.

Vėliau moksleivė pati iškvietė medikus. Berniukas neteko daug kraujo ir buvo atvežtas į ligoninės reanimacijos skyrių. Dabar nukentėjusiojo būklė stabilizavosi, jis sveiksta.

Vaikų motina, sužinojusi apie nelaimę, tuoj pat grįžo namo. Tačiau su pareigūnais ji dar nebendravo. Šeimos tėvas apie incidentą nieko negali papasakoti, o nusikaltimą įvykdžiusi mergina tvirtina, kad myli tėvus.

Teigiama, kad moksleivė gailisi dėl to, ką padarė ir prisipažįsta, kad ją pykdė jaunesni vaikai, o išpuolį ji planavo.

Tikriausiai ji pavydėjo tėvų meilės jaunesniems šeimos nariams.

Tiriant nusikaltimą paaiškėjo, kad mergina internete ieškojo, į kurią vietą geriausia smeigti peiliu. Dabar moksleivė yra laikino sulaikymo izoliatoriuje, jai paskirtos psichiatrinė ir psichologinė ekspertizės.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Ne iš normalių

eina sau kaip būna

eina sau kaip būna portretas
turbūt nesveika, pas mus motinas nuduria, vienas toks šeimą iššaudė

Valdininkas

Valdininkas portretas
Yra kaip yra. Taip dabar madinga sakyti
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių