Pereiti į pagrindinį turinį

Pirmokai išvarė žiemą iš Kauno

2009-03-19 09:00
Pirmokai išvarė žiemą iš Kauno
Pirmokai išvarė žiemą iš Kauno / Tomo Raginos nuotr. Pasiteisino: mažieji neslėpė tikėję savo pergale, vos tik informatikos mokytoja išsiuntė nuotrauką.

Už pirmąsias pavasario gėles – snieguoles ir kylantį termometro stulpelį turėtumėte būti dėkingi Kovo 11-osios vidurinės mokyklos 1a klasės moksleiviams. Jie – dienraščio skelbto konkurso "Kaip išvaryti žiemą iš kiemo?" nugalėtojai. Sukūrę įspūdingas kaukes pradinukai išgąsdino žiemą, todėl pastaroji, barstydama paskutines sniego santaupas, pamažu palieka mūsų miestą.

Ir nors nuotraukos laimėtojos pirmame plane dominuoja ragana, po kuria slėpėsi pirmokėlių auklėtoja Aušrelė Baltrušaitienė, pedagogė nuopelną už pavasarinį vėjelį ir saulės spindulius skiria mažiesiems. "Pamatytumėte, kaip jie stengėsi klijuoti ir marginti kaukes. Žiema bijo tokių darbštuolių", – žvelgdama į auklėtinius šyptelėjo pedagogė.

Išsidaliję laimėtus prizus ir pasidžiaugę diplomu, kuris, pasak A.Baltrušaitienės, – pirmas rimtas įvertinimas, pirmokėliai užtikrino dalyvausiantys ir kituose dienraščio konkursuose. "Būtų gerai, kad kitas konkursas nesivadintų "Išvaryk vasarą iš kiemo". Mums šis metų laikas labai patinka", – choru sušuko laimėtojai.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų