Po kelių dešimtmečių išaiškintas nusikaltėlis, per 16 metų išprievartavęs 31 moterį

Australijos policija nustatė serijinio moterų prievartautojo asmenybę. Vyras net 16 metų nebaudžiamas siautėjo Sidnėjaus priemiestyje.

Apie tai praneša leidinys „The Sydney Morning Herald“.

Nusikaltėliui, pramintam „Žvėris iš Bondi“, pavyko išvengti bausmės net 37 metus. Vyras įtariamas įvykdęs mažiausiai 31 išprievartavimą.

Nusikaltimai įvykdyti nuo 1985-ųjų iki 2001-ųjų metų. Jauniausiai aukai buvo vos 13 metų. Tarp nukentėjusiųjų pasitaikė ir 55-erių metų moteris.

Nusikaltėlis dažnai išprievartaudavo moteris, kurios sportuodavo parkuose. Tačiau retkarčiais vyras prasibraudavo į namus ir užpuldavo miegančias moteris.

2005 m. policijos pareigūnams pavyko aptikti DNR pavyzdžius, kurie sutapo su 2000 m. penkių nusikaltimų vietose aptiktais DNR pavyzdžiais. Vėliau buvo aptikti dar septyni DNR pavyzdžiai, kurie priklausė tam pačiam žmogui ir figūravo išprievartavimo bylose.

Prireikė daugybės metų, kol paaiškėjo, kam jie priklauso. Pasirodo, kad prievartautojas buvo 66-erių metų Keithas Simmsas. Jis gyveno Sidnėjaus priemiestyje.

Giminės nusikaltėlį apibūdino, kaip mylintį vyrą ir tėvą. Jie tvirtino, kad nieko nežinojo apie dvigubą K. Simmso gyvenimą.

K. Simmsas mirė 2022 m. vasario mėnesį, likus šešiems mėnesiams iki jo DNR ištyrimo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vladas

Vladas portretas
Į metus po dvi.Tai visai mažai.Įdomu,ką veikė likusį laiką?

Kaunas

Kaunas portretas
Yra tokių vyrų ir Lietuvoje , vieną tokį žinau, kuriuos tenkina tik vis kitos moterys ,be jokių įsipareigojimų.Turi šeimą, žmoną o eina su kitom . Žmonai įtarus aiškinasi kad nieko tokio nėra,tau marazmas, vaidenasi ,.Vadinasi ir šis yra išsigumėlis .Tai štai ir Lietuvoje tokių yra manau ir ne vienas.

XXL

XXL portretas
Matyt Australijos policija nutarė taip nusiplauti savo nevykusio darbo dėmes, nes mirusįjį apkaltinti yra daugiau nei keista.
VISI KOMENTARAI 15

Galerijos

Daugiau straipsnių