Poelgis tirpdo širdis: apsaugininkas šuniui atidavė skėtį, o pats stovėjo po lietumi

  • Teksto dydis:

Parduotuvės „Morrisons“, esančios Škotijoje, apsaugininkas kilniu savo poelgiu pavergė internautų širdis. Jis per kelias savaites tapo superherojumi, kai pagailėjo gatvėje laukti palikto šuns ir tam , kad apsaugotų jį nuo lietaus, išskleidė skėtį.

Pastarąjį vaizdą užfiksavo pro šalį važiavusio automobilio vairuotoja. Nuotrauka ji netrukus pasidalijo socialiniame tinkle „Twitter“ su prierašu: „Jis sakė: „Niekada negali žinoti, kaip šunys jaučiasi būdami lietuje““.

Fotografija, kurioje matyti kartu su ilgaplaukio retriverio veislės keturkoju tikriausiai šuns šeimininko lūkuriuojantis „Morrisons“ darbuotojas ir pliaupiant lietui jam virš kailio laikantis skėtį, per kelias savaites pavergė daugybės internautų širdis.

Komentaruose pasipylė gražių žodžių šūsnis. Socialinio tinklo naudotojai rašė: „Nuostabu! „Morrisons“ darbuotojai yra labai draugiški ir gelbstintys“. „Nepažįstu jo, bet iš to, ką matau, galiu pasakyti, kad jis yra geras žmogus.“ „Norėčiau, kad kiekvienas būtų toks, kaip šis apsaugininkas“. „Koks tu šaunus! Puikus poelgis“. „Aukšto lygio žmogiškumas!“

Birželio 28 dieną paskelbta nuotrauka, šiandien jau skaičiuoja daugiau kaip 155 tūkstančius „patinka“ paspaudimų, o komentarų skaičius perkopė 21 tūkstantį.

Kaip paaiškėjo, superherojumi tapęs parduotuvės apsaugininkas, atidavęs savo skėtį ilgaplaukiui retriveriui, o pats stovėjęs po lietumi be jokios priedangos –Ethanas Dearmanas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

abrakadabra

abrakadabra portretas
Apsauginis turi daugiau užuojautos nei šuns šeimininkas, palikęs savo augintinį pririštą per tokį orą.

whufaikeenees

whufaikeenees portretas
na jo spektakliukas tesias,kai daug kam i kisene prisiki noris viesai pabuti ir geru....

Trūkt už vadžių

Trūkt už vadžių portretas
- vėl iš pradžių. Kiek dar numatote mobinguoti Prezidentą? Turėkite sarmatos. Gėda!
VISI KOMENTARAI 23

Galerijos

Daugiau straipsnių