Porelę nubaudė dėl ypač triukšmingo sekso viešbutyje

Didžiojoje Britanijoje porelė taip garsiai užsiiminėjo seksu viešbučio kambaryje, kad buvo nubausta didele pinigine bauda.

Įsimylėjėliai naktį prižadino kaimyninių kambarių svečius, todėl audringo sekso dalyviams teko gerokai pakrapštyti pinigines, rašo metro.co.uk.

Per šv. Valentino dieną Jamie Boultbee ir Kaylie Hursthouse apsistojo Ašborno viešbutyje „Moorlands Izaak Walton“. Poros susitikimas vyko taip audringai, kad ankstų rytą viešbučio administracija paskambino policijai.

Atvykę į viešbutį ir užėję į kambarį policijos pareigūnai pastebėjo iš vyrių išmuštas vonios kambario duris. Vyras ir moteris buvo stipriai apgirtę.

Policininkai moters galvoje pastebėjo mėlynę. Tačiau K.  Hursthouse paaiškino, kad mėlynė atsirado prieš keletą dienų, kai ji į kažką atsitrenkė.

Moteris teigė, kad jie audringai mylėjosi, todėl kaimynai pasiskundė dėl triukšmo.

Viešbučio atstovai pareiškė, kad porelė padarė 1000 svarų sterlingų žalą. Taip pat viešbučio atstovai pareikalavo, kad triukšmadariai kaimyninių kambarių svečiams išmokėtų po 250 svarų kompensaciją už sutrikdytą miegą.

J. Boultbee jau turi 33 teistumus už 65 teisės pažeidimus. Jį ginantis advokatas vyrą apibūdino kaip alkoholiką. Advokatas taip pat informavo, jog gydytojai įspėjo J. Boultbee, kad jei jis ir toliau gers, daugiau dvejų metų neišgyvens.

Tiek vyras, tiek moteris sutiko sumokėti kompensaciją už padarytą žalą.

Porelė dviejų dienų atostogoms išleido apie 200 svarų, tačiau jas teko nutraukti anksčiau laiko dėl įvykusio skandalo.

Pora visiškai pripažino savo kaltę ir abu įsipareigojo sumokėti paskirtą baudą (po 660 svarų).



NAUJAUSI KOMENTARAI

Seviliana

Seviliana portretas
Nesistebiu nei kiek! Druskininkų viename viešbučių ilsejomes savaitgalį, už sienos tiek davėsi , kad ju lova daužėsi į mūsų sieną, net liustra lingavo. Tikrai buvo dramblio ir banginio isbadejes laukinis seksas, galvojom kad tik su visa siena neivažiuotu pas mus į kambarį ... Personalo naktį nėra

Pil.

Pil. portretas
Tikrai kad Lietuvai svarbi žinia,kaip gavo bauda.Tokiu prostitučių pilna Lietuva,kaip tarakonų bomžinėje.Tiesiog naglai sukasi vakarais iki 1:00 val.aplink butų duris ,kur koks vyras yra.Žmonos pradės vedančiu vandeniu plikyti prostitutes ,kad nustotų persekioti.Baisu kas dedasi,važiuoti i Ruklą, tenai daug jaunų vyru ir viso pasaulio O karininkų ir kareivių kokių yra,ne tas žodžių.

toks gamtos dėsnis

toks gamtos dėsnis portretas
ką gali padaryti, jei moteris pajaučia malonumą?
VISI KOMENTARAI 21

Galerijos

Daugiau straipsnių