Pereiti į pagrindinį turinį

Pramogų pasaulio ryklio pamokos Turkijoje

2009-06-09 23:59

Lietuvos pramogų šou verslo ryklys Egmontas Bžeskas pakliuvo į spąstus. Turkijos Kemero miesto klube "Aura" už butelį viskio, butelį degtinės bei lėkštę šviežių vaisių jis sumokėjo apie 3500 litų.

"Tai buvo nemaloni kelionės pamoka, kurią patyriau pirmą kartą, – neslapukavo dažnai keliaujantis 35 metų vyras. – Tokioje situacijoje reikia būti atidžiam kiekvienam žmogui."

Turkijoje rengęs šou laidą žinomas prodiuseris su filmavimo komanda vieną vakarą nuvažiavo į naktinį klubą. Taksistas atvežė į vieną prabangesnių klubų, kur įėjimas asmeniui kainavo 50 dolerių (apie 120 litų): "Vėliau sužinojau, kad jis gavo šimtą dolerių už klientų atvežimą."

Lietuvių kompanija atsisėdo prie vieno staliukų, kur jau buvo padėta lėkštė vaisių, du buteliai – degtinės ir viskio. Tik vėliau jie sužinojo, kad tai – išskirtiniams svečiams skirti vadinamieji VIP staliukai.

Sąskaita – įspūdinga, klube apsilankę lietuviai neturėjo tiek grynųjų, todėl Egmontas nusprendė atsiskaityti kreditine kortele.

Antroji nemaloni staigmena laukė vėliau. Paaiškėjo, kad pinigus turkai sugebėjo nuskaičiuoti doleriais: "Aš nežinojau, kad toje šalyje, atsiskaitant kreditine kortele pinigus nuskaičiuoja ne vietine valiuta, bet doleriais."

"Pamoka, – neišsisukinėjo E.Bžeskas. – Niekada nereikia sėsti, kur nežinai. Ir visada iš anksto reikia paklausti, kiek reikės mokėti."

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų