Prasilošęs vyras pagrobė anūkę ir iš dukters pareikalavo išpirkos skolų apmokėjimui

65-erių metų Kinijos gyventojas Juanis, turintis priklausomybę azartiniams lošimams, pagrobė savo anūkę ir iš dukters pareikalavo pinigų skolų apmokėjimui.

Apie tai rašo „South China Morning Post“.

Juanis turėjo 500 tūkst. juanių (65 600 eurų) skolą. Vyras neįsivaizdavo, iš kur galėtų gauti tiek pinigų. Todėl nusprendė pinigų pareikalauti iš savo dukters.

Vyras pasiėmė anūkę iš mokyklos, o tada pasakė dukrai: „Tu jos daugiau nepamatysi, jei per tris dienas neduosi 500 tūkst. juanių“.

Pagrobėjas grasino ir pačiai moteriai. Vyras sakė, kad ją užmuš, jei nesulauks pinigų.

Prasilošusio vyro duktė nedelsdama kreipėsi į policiją. Pagrobėjas buvo suimtas. Jį apkaltino turto prievartavimu ir nuteisė laisvės atėmimo bausme.

Būdamas už grotų, kinas daug kartų kaltino dukterį už tai, kad ji apie anūkės pagrobimą ir pinigų reikalavimą pranešė policijai.

„Man 65-eri metai, o mano duktė su manimi teisiasi. Ji nenori, kad aš išsigydyčiau nuo priklausomybės. Ji paprasčiausiai nori mano mirties“, – tvirtino jis.

Vyras išvadino dukterį nedėkinga, paskelbė bado streiką ir nebendravo su sėdinčiais vienoje kameroje.

Vėliau su nuteistuoju susisiekė buvusi žmona, o jo duktė parašė laišką, kuriame išreiškė užuojautą. Nuo to laiko vyras pradėjo pratintis prie kalėjimo gyvenimo ir bendradarbiauti su valdžia.

Daugelis interneto komentatorių, sužinoję apie įvykdytą nusikaltimą, pasmerkė vyrą. „Koks netikęs tėvas! Jis nepasikeis, kol nenumirs! Duktė turi nutraukti su juo visus ryšius“, – pareiškė vienas internautas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Broliai Karamazovai

Broliai Karamazovai portretas
Neteiskite nuteistą.

Vika

Vika portretas
Kam įdomus tie kiniečiai?

pakart padla

pakart padla  portretas
ant bato sniuriuko....
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių