Pereiti į pagrindinį turinį

R.Kurtinaitis gimtadinio puotą atidėjo

2013-05-17 23:59

Rimui Kurtinačiui gegužės 15-ąją sukako 53 metai. Laiko švęsti gimtadienį buvęs žalgirietis, dabar – Rusijos "Chimki" vyrų krepšinio komandos treneris neturėjo.

"Taip jau sutampa, kad mano gimtadienis dubliuojasi su lemiamais sezono mūšiais, – paaiškino R.Kurtinaitis. – Po sezono turiu gražią tradiciją – sukviesti visus draugus ir paminėti šią progą."

"Galbūt tai pasikartos ir šio birželio pradžioje", – nusišypsojęs tarė R.Kurtinaitis, kalbėdamas apie vis dar nešvęstą savo 53-iąjį gimtadienį.

Kaip buvęs legendinis žalgirietis, pagarsėjęs ir temperamentingais pokyliais su bičiuliais, šįkart ketina pažymėti savo sukaktį?

"Tai jau ne jaunystės tipo baliukai, – apie ramesnius laikus prakalbo R.Kurtinaitis. – Visi mes gimėme, visi kažkur išeisime, tad gimimo dienos ypatingai nesureikšminu."

"Visi gyvenime sau keliame tikslus, kuriuos norime įgyvendinti. Aš tai darau tyliai, – apie pasiektą brandą ir asmeninę gyvenimo filosofiją kalbėjo R.Kurtinaitis. – Iš esmės esu patenkintas pasiektais rezultatais ir esama situacija. Žinoma, apmaudu, kad šiemet su "Chimki" Eurolygoje nesugebėjome nukeliauti toliau. Turėjome neblogą šansą nuveikti šį tą ypatingo. Planų ateičiai tikrai turiu užtektinai. Viskas vyksta pagal planą."

"Man patinka į viršūnę kopti žingsnis po žingsnio", – paaiškino 53-iąją sukaktį pasitikęs vyras.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų