Rudens receptas: A.Šurnos spagečiai Pereiti į pagrindinį turinį

Rudens receptas: A.Šurnos spagečiai

Ne viena kauniečių šeima valgo spagečius, paruoštus pagal aktoriaus Antano Šurnos receptą. Mat žinomas aktorius, baigęs Kauno Julijanavos vidurinę mokyklą, per vieną klasės susitikimą mokyklos draugėms pateikė minėtą receptą, o dabar sutiko, kad jis būtų išspausdintas "Kauno dienoje".

0,5 kg jautienos faršo (pakepinti),
0,5 kg svogūnų (susmulkinti, pakepinti),
2 valg. šaukštai aliejaus,
ketvirtis stiklinės pomidorų padažo,
pipirų, prieskonių.

Faršą, susmulkintus svogūnus pakepinti ir pavirti apie penkias minutes. Mėsos ir svogūnų mišinį užpilti ant išvirtų spagečių.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra

Daugiau naujienų