Rudens receptas: Henrietos lazanija Pereiti į pagrindinį turinį

Rudens receptas: Henrietos lazanija

2008-11-29 09:00 klaipeda.diena.lt inf.

"Tai labai nesudėtingas, greitai pagaminamas, bet labai skanus valgis“, – savo receptą pristato dienraščio maketuotoja Henrieta Dubliauskienė. Skubėti Henrieta įpratusi: spaudžiant griežtam laikraščio gamybos grafikui ji žurnalistų tekstus "įvelka" į stilingą maketą, tarp keliolikos nuotraukų pamato pačią geriausią ir atskiria menkiausius spalvų pustonius.

400 g kiaulienos ir jautienos faršo,
200 g pievagrybių,
5–6 vidutinio dydžio pomidorai,
150 g fermentinio sūrio,
lazanijos makaronų,
aliejaus,
prieskonių.

Į kepimo formą įpilti truputį aliejaus ir sluoksniais dėti: lakštinius makaronus, griežinėliais supjaustytus pomidorus, su prieskoniais sumaišytą faršą, griežinėliais supjaustytus pievagrybius, makaronus, pomidorus. Viską apibarstyti fermentiniu sūriu.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra