Kauniečiams gerai žinoma žurnalistė Violeta Gustaitytė šiomis dienomis lengva ranka palydėjo į gyvenimą tryliktąjį savaitraščio "Šeimininkė" kalendorių "Mano metai".
Sudarydama šį kalendorių, kuriame gausu patarimų, praversiančių namų ūkyje, Violeta nemaža vietos paskyrė ir mėgstančioms šeimininkauti. Kalendoriaus sudarytoja įsitikinusi, kad dabar, kai orai kasdien vis labiau vėsesni, pravartu paskanauti karšto obuolių punšo, kurio recepte, beje, nėra alkoholio.
0,5 l obuolių sulčių,
0,5 l serbentų ar vyšnių sulčių,
0,5 stiklinės vandens,
2 gvazdikėliai,
citrinos žievelė, truputėlis cinamono miltelių ar lazdelės gabaliukas,
1 šaukštas medaus.
Sudėti visus prieskonius į vandenį ir kaitinti, kol užvirs. Tuomet sudėti medų, supilti sultis ir pakaitinti iki maždaug 70 laipsnių temperatūros.
Naujausi komentarai