Rudens receptas: Viduržemio lengvumas Pereiti į pagrindinį turinį

Rudens receptas: Viduržemio lengvumas

Du pomidorai,
žalia paprika,
keli Pekino kopūsto lapai,
raudonas ropinis svogūnas,
nuluptas žalias agurkas,
morka,
fetos sūrio,
juodųjų alyvuogių,
pipirų, druskos, baziliko, peletrūno,
alyvų aliejaus.

Pomidorą supjaustyti skiltelėmis, papriką ir kopūsto lapus – juostelėmis, svogūną i agurką – griežinėliais, morką susmulkinti stambia trintuve, sūrį suraikyti gabaliukais. Užberti alyvuogių. Viską pabarstyti maltais juodaisiais pipirais, druska, prieskoninėmis žolelėmis. Gausiai apšlakstyti aliejumi.

Ruošdami šias salotas, nepamirškite: ne visada alyvuogių aliejų verta keisti pigesnės rūšies aliejumi. Be to, patiekalui svarbu ne tik jo sudedamosios dalys, bet ir jų smulkinimo būdas.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra

Daugiau naujienų