Kiaulienos kauliukų,
2–3 pieniškos dešrelės,
4–5 bulvės,
2 morkos,
1 svogūnas,
3 salierų kotai,
1 valg. šaukštas kmynų,
druskos, kvepiančiųjų pipirų.
Į du litrus vandens sudėti kiaulienos kauliukus, užvirti, nugraibyti putas. Bulves ir svogūną supjaustyti į keturias dalis, morkas – skridinėliais, salierų kotus – gabalėliais. Viską sudėti į sultinį. Įberti druskos, keletą kvepiančių pipirų, kmynų. Virti, kol suminkštės daržovės. Išvirus išimti kaulus. Daržoves sultinyje sutrinti. Pieniškas dešreles supjaustyti skridinėliais, sudėti į sriubą ir dar pavirti apie tris minutes. Įpylus į lėkštę pagardinti grietine.
Naujausi komentarai