Ruso genialumas: kaip iš plastmasinių butelių išsirėžti ypač stiprios virvės

  • Teksto dydis:

Ką veikti su kilometrais superstiprios plastikinės virvės/vielos, sugalvokite patys. Jei galvoti seksis sunkiai, idėjų mestelės pats unikalaus išradimo autorius. Šiaip ar taip, jo plastmasinių butelių perdirbimo idėja išties neeilinė ir verta dėmesio.

Ką veikti su kilometrais superstiprios plastikinės virvės/vielos, sugalvokite patys. Jei galvoti seksis sunkiai, idėjų mestelės pats unikalaus išradimo autorius. Šiaip ar taip, jo plastmasinių butelių perdirbimo idėja išties neeilinė ir verta dėmesio.

"Šiame vaizdo siužete pademonstruosiu, kaip iš plastmasinio butelio pasigaminti plastmasinės virvės, juostos – pasakoja išradimo autorius iš Rusijos. – Vaizdo siužete paaiškinsiu, kaip pasigaminti tokį butelių pjaustymo įrenginį, taip pat išvysite, kur ir kaip galima panaudoti tokią juostą, susipažinsite su jos šiluminio susitraukimo savybėmis ir galimybėmis."

Butelių pjaustymo įrenginukas yra lengvas ir kompaktiškas, užima labai nedaug vietos (ko gero, jį galima imti į keliones, žygius), jį nesunku ir pigu pasigaminti. O labiausiai jis išsiskiria naudojimo paprastumu ir kone neišsenkamais resursais.

Patogu ir tai, kad ruso sukonstruotu įrenginiu galima pasigaminti įvairaus pločio plastmasinės juostos. Ploniausią juostą nesunku supainioti su žvejybiniu valu. Beje, tokią virvę rekomenduojama naudoti ir vietoj storesnio žvejybinio valo.

Šildoma juosta traukiasi ir trumpėja. Todėl ji gali būti naudojama kaip puikus rišimo elementas, kuriam negali prilygti jokios vinys. Beje, dėl šilumos susitraukianti plastmasinė juosta sutvirtina elementus ne prasčiau už medvaržčius. Tokią virvę galima naudoti kaip laikiną veržtuvą. Tokios virvės kilpa atlaiko siaubingus krūvius, neslysta, be to, tokios nereikia gailėti ir saugoti.

Šeimininkaujant namų ūkyje galima sugalvoti įvairiausių tokios virvės pritaikymo būdų. Vaizdo siužeto autorius demonstruoja, jog tokia juosta – nuostabi ir ilgalaikė kirvių kotų, staliaus ir kt. įrankių rankenėlių izoliacinė medžiaga.

Pasigaminti tokį stebuklą taip pat gana nesudėtinga ir nereikalauja kokių nors stebuklingų medžiagų. Pasigaminimo procedūros irgi demonstruojamos vaizdo siužete. Bet nuostabiausia yra tai, kad tokios stiprios ir daugybei dalykų tinkamos medžiagos pasigaminti galima iš nepaprastai pigios žaliavos.
 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

mona

mona portretas
tuscias plastmasinis butelis, visi zinom- siuksle.gyvenu prie juros- buteliai mano didziausi priesai per visa sezona.Vis apsirinkti apie namus reik. O va cia zmogus naudinga dalyka sugalvojo. Gal ir pardavinet galetu, pigi ir stipri virve manau yra daug kam reikalinga. Tikiuosi jis uzpatentavo savo isradima.

anta

anta portretas
saunuolis
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių