Pereiti į pagrindinį turinį

Šeima visą pusmetį gyveno su lavonu laukdama prisikėlimo

2014-12-03 09:30
BNS inf.
Šeimos automobilis
Šeimos automobilis / Google maps nuotr.

Viena kanadiečių šeima šešis mėnesius gyveno su lavonu miegamajame antrame aukšte, nes tikėjo, kad tas miręs vyras prisikels, jeigu jie melsis, tačiau šeima buvo iškeldinta, nes nemokėjo paskolos, o bute buvo rastas lavonas.

50 metų Kaling Wald (Kaling Vald) prisipažino nepranešusi policijai, kad jos vyras mirė, o tai pagal Ontarijo provincijos įstatymus yra nusikaltimas. Pirmadienį jai buvo skirtas bandomasis laikotarpis ir privalomos konsultacijos, antradienį sakė jos advokatas.

52 metų Peteris Waldas (Piteris Valdas) mirė 2013 metų kovą dėl, kaip mano pareigūnai, natūralių priežasčių, po infekcijos kojoje, susijusios su jo diabetu, sakė advokatas Peteris Boushy (Piteris Bušis).

Velionio žmona K.Wald paliko jį lovoje ir užsandarino miegamąjį jų namuose Hamiltone, kad yrančio kūno kvapas netrukdytų namiškiams, tarp kurių buvo penki iš šešių poros vaikų ir kiti suaugę asmenys.

„Kaip Jėzus po ketvirtos dienos prikėlė Lozorių, ji taip pat tikėjo, kad Dievas atėjus laikui prikels jos vyrą“, – sakė P.Boushy. Ta šeima aktyviai dalyvavo krikščioniškoje gatvės misionieriavimo veikloje Hamiltone – pramoniniame mieste, esančiame už maždaug 70 km į pietvakarius nuo Toronto.

„Čia tikrai buvo per didelis tikėjimas“, – pridūrė jis.

Lavonas buvo rastas 2013 metų rugsėjį, kai vietos šerifas atvyko iškeldinti šeimos dėl įkeitimo įsipareigojimų nevykdymo. Lavoną buvo aptikę graužikai, jis buvo smarkiai apiręs, bet šeima prieš iškeldinimą buvo supakavusi velionio daiktus ir nebandė slėpti palaikų.

Vaikų labdaros organizacija „Children's Aid Society“ po lavono radimo atliko tyrimą dėl tos šeimos, bet niekas jai nesukėlė susirūpinimo ir byla buvo nutraukta, rodo dokumentai.

P.Boushy sakė, kad jo klientė dabar supranta, ko reikalauja įstatymas, ir daugiau tokių dalykų nedarys.

„Ji aiškiai gailėjosi ir tikrai ašarojo, – sakė jis. – Tikrai, ji atkreipė dėmesį, kad niekad iš tikrųjų negalėjo apverkti savo mirusio vyro, bet po teismo posėdžio vakar... regis, buvo emocinis prasiveržimas. Galvoju, kad konsultacijos tikrai bus jai naudingos“.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų