Pereiti į pagrindinį turinį

Singapūre gyvenantis Suparmano sūnus Batmanas atsidūrė už grotų

2013-11-12 07:51
BNS inf.
AFP nuotr.

Vienas Singapūro gyventojas, kuris dėl neįprasto vardo, susijusio su komiksų superherojų vardais, tapo socialinių tinklų garsenybe, buvo nuteistas kalėti dvejus metus ir devynis mėnesius už vagystę, įsilaužimą ir narkotikus.

23 metų bedarbis Batmanas bin Suparmanas, kurio vardas malajų kalba reiškia „Batmanas, Suparmano sūnus“, buvo suimtas rugsėjo 19-ąją, kai apsaugos kameros jį dukart nufilmavo naktį įsibraunantį į vieną parduotuvę.

Jis pavogė iš parduotuvės iš viso 500 Singapūro dolerių (1 035 litus), sakoma teismo dokumentuose, su kuriais susipažino naujienų agentūra AFP.

Batmanas taip pat padarė kaltės pripažinimą dėl įvairių kitų kaltinimų, įskaitant savo brolio banko kortelės vagystę ir neteisėtą 650 dolerių (1,3 tūkst. litų) sumos išėmimą iš bankomatų, bei heroino vartojimo.

Batman bin Suparmanas tapo sensacija socialiniuose tinkluose, kai internete buvo išplatinta jo tapatybės kortelės nuotrauka su neįprastu vardu.

Socialiniame tinkle „Facebook“ įkurta paskyra „Batmano bin Suparmano gerbėjų klubas“ pritraukė jau beveik 11 tūkst. sekėjų.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų