Sporto klube – novatoriškos idėjos

Sporto klube – novatoriškos idėjos

Klaipėdiečiai trokšta būti gražūs, sveiki ir propaguoja pažangią sporto kultūrą. „Apelsino“ klubuose vykusi švaros akcija, kurios idėjinis partneris buvo „Klaipėda“, sutikta entuziastingai.

„Buvome pirmieji mieste, o gal ir visoje Lietuvoje, atkreipę dėmesį į sportuojančiųjų savimonės ir higienos įpročių lavinimą. Nors daugelis žino, kad atliekant pratimus reikia pasitiesti rankšluosčius, to pasigendama“, – aiškino sporto klubų „Apelsinas“ rinkodaros vadovė Agneta Staponkevičiūtė.

Visą mėnesį lankytojai buvo raginami sportuoti švariai – išsinuomoti „Apelsino“ ir „Klaipėdos“ logotipais išsiuvinėtus rankšluosčius arba atsinešti juos iš namų.

„Idėjos, kurias propaguojame, nepraslydo žmonėms pro ausis. Tikslą pasiekėme“, - šypsojosi A.Staponkevičiūtė.

Akciją vainikavo linksmybės. Praėjusią savaitę buvo apdovanoti Vingio gatvėje įsikūrusio „Apelsino“ lankytojai, o antradienį į šventę pakvietė klubas Taikos prospekte. Akcijos atributika išpuoštoje salėje gerą nuotaiką organizatoriams skleisti padėjo DJ Mažylis. Dešimt „Apelsino“ lankytojų, kuriuos rekomendavo fitneso treneriai, dalyvavo šaunioje loterijoje. Trims laimingiesiems įteikti klubo abonementai, „Klaipėdos“ ir „Apelsino“ logotipais išsiuvinėti rankšluosčiai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Dinas

Dinas portretas
Gerai pakuria akciju :)
VISI KOMENTARAI 1

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių