Pereiti į pagrindinį turinį

Stebėti saulėlydį – vis dar populiaru

2010-08-13 23:59

Kas vakarą saulė į jūrą nenusileidžia vieniša. Ją palydi daugybės poilsiautojų akys. Žmonėms saulės palydos neatrodo senamadiška pramoga, todėl kas vakarą ant Palangos tilto pilna žmonių.

Ant Palangos tilto su saule atsisveikinti populiaru kaip ir prieš daugelį metų. Čia kas vakarą tradiciškai būriuojasi žmonės, kantriai stebėdami saulės kelią dangumi. Vos tik jūroje paskęsta paskutinis saulės spindulys, nuvilnija aplodismentų banga.

Vis dažniau prie jūros laisvalaikį leidžiantys poilsiautojai stebina originalumu. Vieni išsiruošę kaip į tikrą pikniką – su pintinėmis, pledais ir užkandomis, kiti – su fakelais ir žvakėmis kuria jaukumą savo kompanijoje.

„Krizė privertė ieškoti romantikos. Pinigų atostogoms norisi išleisti mažiau, o į kavines eiti mūsų šeimai yra per brangu. Dėl to mes mieliau leidžiame vakarus čia“, – pasakojo poilsiautojas Tomas.

Romantikus traukia ir kita žymi Palangos vieta – Birutės kalnas. Legendomis apie vaidilutės Birutės ir kunigaikščio Kęstučio meilę apipintoje vietoje poilsiautojai ne tik palydi saulę. Pasak Turizmo informacijos centro darbuotojos Almos, ši vieta pritraukia ypač daug įsimylėjėlių.

„Šią vietą ne vienas renkasi piršlyboms. O ir santuokai registruoti ji dabar viena populiariausių. Saulei leidžiantis susituokti Birutės kalno koplytėlėje – labai romantiška.“

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų