Pereiti į pagrindinį turinį

Tortas "Negaliu sustoti"

2009-06-19 23:59
DMN inf.

Vasaros receptas

200 g avižinių sausainių,

70 g sviesto,

400 g natūralaus jogurto,

0,5 citrinos sulčių,

150 g cukraus,

1 šaukštelis vanilinio cukraus,

500 g braškių,

200 ml grietinėlės plakimui (35 proc. riebumo),

20 g želatinos.

Sausainius sutrinti ir sumaišyti su minkštu (arba ištirpintu) sviestu. Sumaišyti jogurtą, citrinos sultis, cukrų. Grietinėlę išplakti su vaniliniu cukrumi. Į jogurtą supilti ištirpintą želatiną, grietinėlę, suberti uogas. Gaminį supylus į torto formą, viršų apiberti avižinių sausainių bei sviesto mišiniu ir padėti į šaldytuvą stingti. Sustingusį tortą išversti, papuošti mėtų lapeliais.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų