Pereiti į pagrindinį turinį

Trukdo sniego kalnai? Statyk pilis!

2010-02-10 06:22
Paslauga: sniegą nukas ir pilį pastatys.
Paslauga: sniegą nukas ir pilį pastatys. / Tomo Raginos nuotr.

Kelininkams sukant galvas, kaip kovoti su milžiniškais sniego kalnais, viena Kauno bendrovė rado netikėtą sprendimą – iš baltos, tirpios medžiagos statyti pilis.

"Pagrindinis mūsų darbas žiemą – nukasti sniegą gyventojų kiemuose ir jį išvežti. Pagalvojome, kodėl to nepaversti pramoga vaikams", – kalbėjo įmonės direktorius Audrius Lisauskas.

Apie šią paslaugą bendrovė dienraštyje paskelbė vos prieš kelias dienas, tačiau interesantų skambučių jau sulaukė. "Vienos mokyklos bendruomenė teiravosi, ar galėtume nulipdyti mokyklos priestatą", – pirmaisiais užsakymais džiaugėsi A.Lisauskas.

Ypatingų architektūros statinių bendrovės sniego skulptoriai nežada, tačiau gynybinę tvirtovę be didelio vargo jie esą pastatys bet kuriame kieme, per trumpą laiką. "Žinoma, jei bus pageidavimų, trauksime techniką ir statysime princesių pilis su bokštais", – prasitarė įmonės direktorius.

Kiek kainuos pilies arba tvirtovės statyba iš užsakovo medžiagos – kieme surinkto sniego, įmonės vadovas negalėjo atsakyti. Tačiau ramino, kad kainos nebus didelės. "Mažesnė – pigesnė, didesnė – brangesnė. Derėsimės vietoje", – nusijuokė A.Lisauskas, pridūręs, kad pastatytą pilį už papildomą mokestį jie atvažiuos nugriauti.

Tiesa, vasarą ši bendrovė stato namus, tačiau užsiimti smėlio pilių statyba užsakovų kiemuose kol kas nežada.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų