Turkiški vėrinukai Pereiti į pagrindinį turinį

Turkiški vėrinukai

2009-07-15 23:59 klaipeda.diena.lt inf.

Vasaros receptas

500 g vištienos filė,

kajeno pipirų,

po šaukštą sojų padažo ir acto,

prieskonių vištienai,

1 išspausta česnako skiltelė,

3 šaukštai raudonojo vyno,

2 šaukštai alyvuogų aliejaus,

2 šaukštai pomidorų pastos,

1 svogūnas.

Mėsą supjaustyti vienodo dydžio gabaliukais. Iš likusių sudedamųjų dalių, išskyrus svogūną, pagaminti marinatą ir jame marinuoti mėsą (bent 5 val.). Svogūną išskirstyti sluoksniais ir pamaišiui su mėsa suverti ant iešmelių. Kepti ant kepsninės po 10 min. kiekvieną pusę.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra