Pereiti į pagrindinį turinį

Užkanda su cukinijomis


Rudens receptas

Lietuvos žemės ūkio universiteto Sodininkystės ir daržininkystės katedros darbuotojos ir net jų šeimų nariai garsėja originaliais patiekalais iš moliūginių šeimos (agurkai, patisonai, moliūgai, cukinijos, lagenarijos ir kt.) daržovių. Laikraščio skaitytojoms šį kartą jos siūlo receptus, kaip paruošti žiemai užkandą su cukinijomis.

2,5 kg cukinijos,

0,5 kg paprikų,

0,5 kg pomidorų padažo,

2 skiltelės česnako,

0,5 stiklinės aliejaus,

0,5 stiklinės acto,

cukraus, druskos.

Daržoves supjaustyti šiaudeliais, supilti pomidorų padažą, aliejų, paskaninti druska ir cukrumi. Po poros valandų pastatyti ant ugnies, virti 35 min. Tada supilti actą, dar pavirti 5 min. ir sandariai uždaryti.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų