Vienadantis kanibalas suvalgė tris pažįstamus vyrus

Archangelsko maniakas Eduardas Selezniovas neturėjo dantų, tačiau sugebėjo suvalgyti tris savo pažįstamus.

Apie tai tai papasakojo Rusijos tyrimų komiteto tardytojas Viačeslavas Nefedjevas dokumentiniame filme, kurį sukūrė ТНТ. Apie tai praneša kanalas „Bazza“.

Pasak tardytojo, E.Selezniovas per apklausą davė išsamius parodymus apie savo nusikaltimus. Nepaisant to, kad nusikaltėlis turėjo tik vieną dantį, jis valgydavo savo aukų mėsą, Kad taip padarytų, maniakas mėsą virdavo tol, kol ji virsdavo šaltiena. Tada E.Selezniovas ją suvalgydavo.

Nuo 2016 iki 2018 metų E.Selezniovas suvalgė tris vyrus. Anot jo, įsakius kažkokiems balsams.

2020 metų kovo 16 dieną Archangelsko srities teismas kanibalą nuteisė kalėti iki gyvos galvos.

Rusijos tyrimų komiteto nuotr.

51 metų nuteistasis pirmą vyrą nužudė peilio smūgiu į krūtinę. Jo kūną E. Selezniovas suvalgė ne visą. Kas liko, išmetė į upę.

Vėliau nusikaltėlis nužudė dar du pažįstamus. Vienam jų buvo 43 metai, kitam – 34. Su nužudytųjų kūnais E.Selezniovas padarė tą patį, ką ir su pirmojo nužudyto vyro – dalį suvalgė, o kas liko, suvyniojo į celofaną ir išmetė į ežerą.

Teismas nustatė, kad E.Selezniovas gyveno antisocialinį gyvenimą, visiškai svetimą normaliems žmonėms. Jis buvo pripažintas pakaltinamu ir nuteistas už žmogžudystes.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Likimas nubaus žmogėdrą

Tam Hanibalui

Tam Hanibalui portretas
Nejuokauk taip...

Hanibalas

Hanibalas portretas
Hanibalas yr mano slapyvardiis. Is tikruju as Ka.... Oi, neissiduosiu. Pasakysiu tik tiek, kad mano firma, kurios pagrindinis akcininkas esu, su Archangelsko kalejimu sudare sutarti del zmogienos tiekimo p. Selezniovui. Kita maista jis atsisako esti, jam gresia pastipti. Tai mes jam siusime klonuotus zmogiskus organus, paverstus saltiena. Jei kas nori dar pirkti, stebekite skelbimus.
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių