Vokietija konfiskavo į Vatikaną siųstus prezervatyvus su kokainu

  • Teksto dydis:

Vokietijos muitininkai konfiskavo Vatikanui siųstą paketą, kuriame buvo 14 kokainu pripildytų prezervatyvų, sekmadienį pranešė laikraštis „Bild am Sonntag“.

Straipsnyje sakoma, kad dėžutė su 340 g kokaino, kurio vertė – 40 tūkst. eurų, buvo konfiskuota sausio mėnesį, tarptautiniame oro uoste šalies rytuose esančiame Leipcige.

Tie narkotikai, išsiųsti iš nenurodomos Pietų Amerikos valstybės, buvo skystos formos, supilti į prezervatyvus ir sudėti į paketą, kuris buvo siunčiamas į pagrindinį Vatikano paštą.

Laikraštis, remdamasis vokiečių muitininkų ataskaita, rašė, kad pareigūnai paketą su narkotikais perdavė policijos pareigūnui Vatikane, su tikslu paspęsti spąstus kaltininkui, kuris gali bandyti jį atsiimti.

Tačiau „Bild am Sonntag“ teigia, kad paketas ten stovi nuo sausio.

Vokiečių tyrėjai mano, jog tam žmogui, kuriam paketas buvo skirtas ir kuris vis dar yra nežinomas, tikriausiai buvo pranešta, kad paketas susektas, rašė laikraštis.

Interpolo Vatikano biuras dabar bendradarbiauja šiuo klausimu su Vokietijos policija, sakoma straipsnyje.


Šiame straipsnyje: kokainasprezervatyvaiVatikanas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Kristus

Kristus portretas
pasake... netikekit netikrais pranasais o jie netikri jau nuo viduramziu kuomet degino zmones o veliau kokius turtus surinko ir renka zmoniu saskaita ir liepia tyketi ir jei kas ir tyki nuosirdziai tik ne kunigais nes ten tinginiai karjeristai vaidmainiai irseksualiai iskrype asmenys su tikejimu nieko bendro neturintystik ismoke tas apeigas kurios jiems nesa turtus o ju tarpe gali buti ir narkomanu ir kitokio plauko individu tuo labiau kad uzdara teritorija ir jie be kontroles daro kas jiems patinka

iš argentinos

iš argentinos portretas
per vokietiją, turbūt popiežiui. vokietijos gi saugumas aukščiausiam lygmeny, viską suseka ir kaip kirs katalikams iš peties. aiški provokacija ruošiantis kažkokiems įvykiams, kad vatikaną užgniaužti. dabar iš mūsų popiežiaus daro ,,naminį ciuciuką", o mūsų vyskupai ir kunigai - nieko, viskas OK
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių