Vyras nužudė buvusią žmoną, nes ji apie šeimynines problemas papasakojo socialiniame tinkle

Jungtinėse Amerikos Valstijose 36-erių metų Raheelis Ahmadas nušovė savo buvusią 29-erių metų žmoną Sania Khan ir pats nusižudė.

Apie tai rašo nypost.com.

R. Ahmadas dėl savo kėslų įgyvendinimo įveikė daugiau kaip 700 mylių iki buvusios žmonos namų Čikagoje.

Ten vyras ginklu šovė moteriai į galvą. Įvykdęs nusikaltimą, R.Ahmadas ir pats nusižudė.

Informuoto šaltinio duomenimis, galima susidorojimo su amerikiete priežastis ta, kad moteris socialiniame tinkle „TikTok“ daugiatūkstantinei auditorijai papasakojo apie jų šeimos problemas. R. Ahmadui tai akivaizdžiai nepatiko.

Vaizdo įraše S. Khan pareiškė, kad buvęs vyras darė jai psichologinį spaudimą. Jis grasino, kad dėl išsiskyrimo gyvenimą baigs savižudybe.

Socialiniame tinkle moteris taip pat papasakojo, kad psichologinį spaudimą jautė ne tik iš R. Ahmado, bet ir iš jo giminaičių.


Šiame straipsnyje: nušovė buvusią žmonąTikTokšeimyninės problemosRaheelis AhmadasSania KhanČikagapagalbos tel

NAUJAUSI KOMENTARAI

Aaa

Aaa portretas
Ka cia komentuojat girti?

Luktelėkite

Luktelėkite portretas
Ir galimai itin greitai zelenskį pasmaugs ar nuskalpuos jo rusakalbė Žmona. Girtos rusakalbės ne tik su žydpalaikiais pasirašo, jos ir su šunimis, ir su asilai, ir su kiniečiai ir filipiniečiais...su bet kuo. Kol gauna išgert. Joms tas pats. O iš apsigimimų vaikų yra išmokusios pasipelnyti. Taigi. Zelenskio žmona irgi kažkada išsiblaivyti gali...

Piskovas

Piskovas portretas
Ruzzkis anonimas-toks pat psichinis ligonis kaip tas muslimas ozkapisis achmedas.Tokie dziaugiasi uz sunaus mirti Ukrainoje nauja Lada gave.
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių