Šunį su žmogaus striuke pamatę internautai pašėlo: metų nuotrauka!

  • Teksto dydis:

Vienoje socialinio tinklo „Facebook“ grupėje plinta šmaikščios nuotraukos, džiuginančios internautus.

Kaip pastebi nuotraukomis pasidalijusi Elvyra, dabartiniai orai sparčiai vėsta.

„Linksmieji lapkričio vaizdeliai: šuo, prasidėjus rudens darganoms, puikiai jaučiasi su šeimininko striuke, sveikuoliams subjurę orai – nė motais“, – feisbuko grupėje „Orų entuziastai“ rašė moteris.

Linksmos nuotraukos fiksuotos Utenoje vakar, lapkričio 14 d., apie 14 val. Vyras, atvykęs mankštintis ar sportuoti vėsiu oru, akivaizdžiai kartu pasiėmė ir šunį. Kad augintinis nesušaltų, vyriškis jį aprengė savo drabužiais.

Nuotraukomis pasidalijusi moteris tvirtino, kad ji kasdien mato šį šuniuką prie ežero kartu su jaunu šeimininku. Dažniausiai vaikinas sportuoja kartu su draugu, o savo keturkojį draugą apgobia striuke.

E. Sabalytės nuotr.

Toks vaizdas greitai sulaukė linksmų komentarų ir palaikymo. Štai Janina rašė, kad tai geriausia dienos nuotrauka, o Indrė atkreipė dėmesį į kitą detalę. Pasak pastarosios, šeimininkas siekė ne sušildyti šunį, o apsaugoti striukę nuo vagystės.

„Kiečiau nieko neteko matyti!!“ – po nuotraukomis brūkštelėjo ir Rūta.

„Metų nuotrauka“, – jai antrino ir Rasa.

E. Sabalytės nuotr.

Bet kokiu atveju, pasielgta ne tik linksmai ir kūrybingai, tačiau ir tikrai teisingai. Kaip rašoma feisbuko grupėje „Orai ir klimatas Lietuvoje“, šiandien diena bus rudeniška, o trečiadienį-ketvirtadienį persijungsim į labiau žiemai būdingą režimą. Tomis dienomis, bent jau dalyje Lietuvos, turėtume išvysti krentančias snaiges.

Naktis iš ketvirtadienio į penktadienį jau bus žiemiška ir pagal oro temperatūrą, o penktadienį įdienojus oras sunkiai sieks 0 šilumos.

Šaltas bus visas savaitgalis. Kitos savaitės pradžia irgi bus šalta, tačiau nuo savaitės vidurio labai pamažu turėtumėm grįžti prie artimesnių normai temperatūrų. Bet apie dienas, kai termometras rodydavo daugiau dešimties laipsniai, jau geriau nebesvajoti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Cha cha

Cha cha portretas
Pasisekė šunėkui su Šeimininku

Saulė

Saulė portretas
Šaunuolis šeimininkas!Kad visi taip mylėtų savo šunis.L.grazu

Jonas

Jonas portretas
I durnyną tokius guldyti reikia.Šuo turi prigimtinę paskirtį , saugoti namus ir jis turi savo odą dengiančią kailiais.Vienu ilgesnis kailis, kitų kitoks.Jiems nereikia papildomų rūbų. Sensacija ar juoko norėjo padaryti o parodė savo durnumą.
VISI KOMENTARAI 18

Galerijos

Daugiau straipsnių