Pereiti į pagrindinį turinį

Tušti laukai naujame „Google +" dizaine padaryti specialiai

2012-04-16 12:47
Tušti laukai naujame „Google +" dizaine padaryti specialiai
Tušti laukai naujame „Google +" dizaine padaryti specialiai

Po socialinio tinklo Google+ dizaino atnaujinimo daugelis vartotojų pastebėjo daugybę baltos tuščios erdvės dešinėje profilio ir publikuotų pranešimų pusėje. Dėl tokio sprendimo išorinė vartotojo sąsaja atrodo keistokai, o „tuštumos“ kai kam atrodo kaip nevykęs sprendimas, lyginant su buvusia išvaizda.

Pasirodo, jog toks iš pirmo žvilgsnio nevykęs dizainas toks buvo padarytas specialiai: nauja Google+ išvaizda tapo dinamiškesnė, kadangi gali prisitaikyti prie ekrano dydžio. Mažuose ekranuose (pavyzdžiui, jei vartotojas naršymui Internete naudoja planšetinį kompiuterį) tušti laukai praktiškai nepastebimi.

Analogišką tendenciją galima pamatyti ir peržiūrint Google+ puslapius su senais monitoriais, kurių kraštinių santykis sudaro 4:3. Tiesa, plačiaekraniai monitoriai, ypač kurių raiška yra didelį, demonstruoja naujo Google socialinio tinklo dizaino silpnąsias vietas.

„Mes turime planų, kaip užpildyti šiuos baltus tarpus. Tačiau kol kas mes apie juos nepasakosime“, – pranešė Google atstovas Vic Gundotra. Jo teigimu, balti Google+ laukai nebus užpildyti kokiais nors skelbimais ar reklama. Belieka spėti, jog „dykumos“ bus panaudotos aplikacijų, kurios bus įdiegtos kaip valdikliai. Kada Google imsis darbų tuštiems laukams šalinti, kūrėjai nepraneša.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų