E. Sheerano koncertai Kaune: svarbiausia informacija

  • Teksto dydis:

Kauno savivaldybė primena svarbiausią informaciją rugpjūčio 3–4 d. vyksiančių Edo Sheerano koncertų dalyviams.

Renginio pradžia – 18 val., tačiau raginama atvykti bent keliomis valandomis anksčiau. Nuo 15 val. turintieji bilietus į koncertą atvažiuoti viešuoju miesto transportu galės nemokamai. Tas pats galios ir po koncerto.

Nuolatiniai autobusų ir troleibusų maršrutai kursuos dažniau. Taip pat organizuojami papildomi maršrutai: „ST1“, ST2“, ST3“ ir ST4“. Daugiau informacijos: https://stops.lt/kaunas/.

Atvyksiančius nuosavu transportu savivaldybės atstovai ragina naudotis Autobusų stoties ir Vienybės aikštės požeminėmis parkavimo vietomis, Kauno „Akropolio“, „Žalgirio“ arenos aikštelėmis, daugiaaukšte automobilių saugykla K. Donelaičio g. 65A. Taip pat – S. Dariaus ir S. Girėno aerodromo parkingu, pro kurį kursuos papildomi autobusai.

Abi dienas nuo 21.30 val. bus ribojamas eismas Parodos kalnu, tarp K. Petrausko gatvės ir Vytauto prospekto.

Kauno miesto savivaldybės iliustracija.

Iškart po koncerto nebus galimybės privažiuoti prie stadiono prieigų – šia arterija bus praleidžiamas tik viešasis transportas ir vietos gyventojai.

Išsikviesti pavežėjus galėsite Tunelio gatvėje, nusileidus nuo Dainų slėnio. Ten stovės ir iš kitų miestų žiūrovus atvežę autobusai.

Besibaigiant koncertui iš K. Donelaičio g. nebus galima sukti kairėn. Taip pat į kalną nebus galimybės pakilti atvažiuojant Vytauto prospektu. Pareigūnai užtvaromis pasitiks ir keliaujančius K. Petrausko g. bei Vydūno alėja.

Vykstant renginiui į Perkūno alėją galės įvažiuoti tik dokumentus pateikę vietos gyventojai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

bardakas

bardakas portretas
Kodel esima reguliuja sargu tarnyba, kur policija?. Sargu tarnyba turei sargauti o ne reguliuoti esima.

Anonimas

Anonimas portretas
vienitelis ką žinau apie šitą daininkaą , kuom jis nuskambėjo per pasaulį, tai kad paklausė taksisto patarimo ir iš dainų pašalino keiksmažodžius. nu blyn tupica . pats to nesuprato. bet nežinau jo išsilavinimo. o taip tai lauksiu fotkių noriu pamatyti kokia publika klausosi jo muzikos.

akivaizdu

akivaizdu portretas
svieto pabaigos ženklai....kaip olimp.atidaryme ....palšas žirgas ar rudis
VISI KOMENTARAI 18

Galerijos

Daugiau straipsnių