Festivalis „M.A.M.A. vasara“ atskleidė, kaip atrodys scena Raudondvaryje

  • Teksto dydis:

Šeštadienį vyksiantis festivalis „M.A.M.A. vasara“ praskleidė paslapties skraistę.

Pamatykite, kaip atrodys scena Raudondvaryje, kur pasirodymus surengs įspūdingas skaičius muzikos atlikėjų ir grupių. Paskutinę vasaros dieną Raudondvaryje – vienoje gražiausių Lietuvos vietų – vyksiantis festivalis suburs visą būrį žvaigždžių. Čia išskirtinius pasirodymus surengs Jazzu, „Daddy Was A Milkman“, „8 Kambarys“, Donatas Montvydas, Radistai, „Happyendless“, Vidas Bareikis, „Flying Saucer Gang“, „Colours Of Bubbles“, Junior A, Jurijus, Mad Money ir daug kitų Lietuvos grupių bei atlikėjų.

Bilietus į festivalį „M.A.M.A. vasara“ galima įsigyti visose „Bilietai.lt“ kasose ir internetu: www.bilietai.lt.

Pernai pirmąkart surengtas festivalis „M.A.M.A. vasara“ šiemet persikėlė į naują vietą ir paskutinę vasaros dieną kvies į Raudondvario pilies kiemą.

„Praėjusių metų festivalio startas parodė, kad mūsų šalies atlikėjai yra populiarūs ir jų pasiklausyti nori tikrai daug klausytojų. Šiais metais ne tik išplėsime jų sąrašą, bet ir prailginsime programas, tad susirinkusiems į festivalį beliks mėgauti kokybiška lietuviška muzika“, – sakė „M.A.M.A. muzikinius apdovanojimus“ organizuojančios asociacijos atstovai.

Vienoje gražiausių Lietuvos vietų – Raudondvaryje – vyksiančiame festivalyje „M.A.M.A. vasara“ įspūdingus pasirodymus publikai surengs Jazzu, „Daddy Was A Milkman“, „8 Kambarys“, Donatas Montvydas, Radistai, „Happyendless“, Vidas Bareikis, „Flying Saucer Gang“, „Colours Of Bubbles“, Junior A, Jurijus, Mad Money ir kiti atlikėjai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

As

As portretas
Renginys nieko gero. Padainavo po 5 dainas ir viskas. Prie tualetu eiles kilometrines. Ziaurus renginys.

nu o bet

nu o bet portretas
Bet transliuotojo kažkaip neatsirado, niekur nerandu.

Anonimas

Anonimas portretas
bus zmoniu bus, svarbiausia Jurijus Veklenko bus.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių