Geriausi festivalio „Eks Fest“ kūriniai bus pristatyti „Lauko kine“

  • Teksto dydis:

Geriausi „Eks Fest“ konkurso video klipai bus pristatyti Kauno kino centro „Romuva“ organizuojamame „Lauko kine“ prie Kauno pilies, suburiančiame tūkstančius kino mylėtojų. Įspūdingiausio 15-30 sekundžių video klipo autorius bus apdovanotas ,,GoPro Hero 4“.

Konkurso nevaržo jokios temos, jis turi tik kelias taisykles. Svarbiausia kurti originaliai, trumpai ir aiškiai. Tikslas – filmuoti ir eksperimentuoti video kūrimo procesuose. Jis atviras ir visiškai „žaliems“ ir labiau patyrusiems, todėl dalyvauti gali ir pirmą kartą mobiliojo telefono kamerą įsijungę, ir gyvenimo neįsivaizduojantys be profesionalios kameros. Nufilmuoti, sumontuoti ir atsiųsti 15-30 sekundžių video reikia iki rugsėjo 1 d. Jau rugsėjo 8 dieną geriausi filmukai bus demonstruojami paskutinėje šį sezoną „Lauko kino“ naktyje prie Kauno pilies.

Filmuoti kviečia paskutinis „Lauko kino“ svečias, naujas eksperimentinių ir ekstremalaus sporto filmų festivalis ,,Eks Fest“. „Geriausias būdas išmokti filmuoti yra - filmuoti!“ – sako festivalio koordinatorė Darta Treimane. „Daugeliui menininkų eksperimentai šiuose kino žanruose tapo keliu į profesionalų kino pasaulį.  Nepaisant to, šie žanrai vis dar yra atviri visiems norintiems eksperimentuoti!“ – tvirtina mergina, minėdama, kad konkursas – tai ne tik proga išvysti savo video klipą didžiajame ekrane, bet ir rimtas savęs išbandymas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių