Jau rytoj festivalis M.A.M.A. vasara su ryškiausiais šalies atlikėjais sudrebins Raudondvarį

  • Teksto dydis:

Jau rytoj įvyks didžiausias vasaros festivalis „M.A.M.A. vasara 2021“, kuris į Kauno rajoną, Raudondvarį, suburs ryškiausias scenos žvaigždes ir melomanus. Dešimties valandų renginyje savo pasirodymus surengs Justinas Jarutis, Jazzu, Vaidas Baumila, Jessica Shy, G&G Sindikatas ir daug kitų garsių grupių ir atlikėjų.

Ketvirtąjį kartą įvyksiantis festivalis „M.A.M.A. vasara 2021“ žada sukurti įspūdingą vasaros uždarymo renginį, kuriame netruks žinomiausių dainų bei išskirtinių pasirodymų. Kauno rajone, Raudondvaryje, jau keletą dienų vykstant pasiruošimo darbams, šeštadienį 14 val. bus praverti vartai ir prasidės net dešimt valandų truksianti programa, kurią pristatys net 13 šalies atlikėjų ir grupių.

Festivalyje savo pasirodymus surengs vienas Justinas Jarutis, Jazzu, Vaidas Baumila, Jessica Shy, Vidas Bareikis, G&G Sindikatas, The Roop, Gabrielė Vilkickytė, Jovani, Flying Saucer Gang, Omerta, Ironvytas ir jautì.

Raudondvario dvaro teritorijoje festivalio lankytojų taip pat laukia maisto ir gėrimų zonos, galimybė čia pat surengti piknikus šeimų ar draugų kompanijose.

„Esame pasiruošę sukurti, tikriausiai, paskutinę ir didžiausią vasaros šventę nuostabioje vietoje, Kauno rajone. Džiaugiamės, kad nusimato palankios oro sąlygos, kurios leis kokybiškai užbaigti šią vasarą bei vienoje vietoje išgirsti net trylikos skirtingų atlikėjų ir grupių muzikines programas“, – teigia organizatoriai.

Organizatoriai atkreipia dėmesį, kad atvykstantys į festivalį žmonės atsakingai planuotų savo laiką, atvyktų, kaip įmanoma anksčiau, taip išvengiant eilių.

„Organizuodami festivalį skyrėme didelį dėmesį lankytojų saugumui, srautų reguliavimui ir tam, kad atvykstantys klausytojai galėtų jausti komfortiškai. Mūsų tikslas – sukurti jaukų ir tik geriausius įspūdžius paliekantį renginį“, – priduria festivalio sumanytojai.


Šiame straipsnyje: mamaM.A.M.A.festivaliskoncertas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Ramiai

Ramiai portretas
Jei selo nebus, tai nera taip blogai

vietinis

vietinis  portretas
Pridergs Raudondvarį ir išvyks , svarbu ne savo kieme ....,o mums ryt uostyti tą smarvę ...matytumėt kaip tualetus pastatė - gražiausioje istorinėje vietoje ,,, Tai tau ir paveldas , ar ne direktore , Kauno r. mere ? Zapyškyje ar Rimgauduose neleistumėt ...

kas gali

kas gali portretas
Kas gali ziuretitoki ŠŪDĄ.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių