K. Kazlauskaitė gimtajame Kaune kviečia į kūrybos vakarą bei savo režisuotą komediją

  • Teksto dydis:

Vasario 2 d. 18 val. į Kauno valstybinį lėlių teatrą kvies žinomi teatro ir kino aktoriai – Kristina Kazlauskaitė ir Saulius Bareikis. Į neeilinį susitikimą „Dainos, eilės, prisiminimai iš teatro gyvenimo“ tikėtina tilps ir dar daugiau temų, žinant abiejų aktorių humoro jausmą ir pomėgį improvizuoti.

Žavi, talentinga, šmaikšti, itin publikos pasiilgta ir mylima aktorė K. Kazlauskaitė pasidalins savo spalvingo ir turiningo gyvenimo momentais, prisiminimais iš kino, teatro ir televizijos gyvenimo, paskaitys labiausiai mėgstamą poeziją ir paatviraus apie kasdienybės džiaugsmus bei rūpesčius.

Daugelio mėgstamas ne tik už vaidmenis teatre ar kine, bet ir ilgametę muzikinę veiklą su grupe „Aktorių trio“, Saulius Bareikis atsiskleis ir kaip puikus istorijų pasakotojas. Vaizdingai ir įtaigiai perteikiamos jos virsta tarsi mažais monospektakliais. Žinomas bardas nenutols ir nuo muzikos, kurią kuria nuo jaunystės, ir atliks publikai savo lyriškas balades.

O vasario 3 d. 18 val. „Girstučio“ kultūros centre K. Kazlauskaitės režisuota dviejų dalių komedija „Principas“ paragins susimąstyti ir apie savo principus. Juk iš principo visi turi principus. Iš principo – principai yra svarbu. Visais laikais. Kartais tie principai virsta absurdiškai komiškomis situacijomis ir išprovokuoja dramatiškus konfliktus. Ypač – riboti, buki, beprasmiški, ne vietoje ir ne laiku. O ten, kur prasideda žmonių santykiai... atsiranda tinkama erdvė emocijų amplitudei – nuo meilės iki neapykantos, pavydo ir kilnumo, nuoširdumo ir pozos, esmės ir smulkmeniškumo. Ir, štai, komedija virsta tragedija... Scenoje profesionalūs aktoriai: Redita Dominaitytė, Andrius Kaniava ir Gediminas Storpirštis.

Susitikti su mylimais aktoriais ir pasidžiaugti jų kūrybiniais darbais kviečia geros muzikos ekspertai „Bardai LT“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

geriau į šv.Gertrūdos bažnyčią

geriau į šv.Gertrūdos bažnyčią portretas
per Grabnyčias--žvakes pašventinti

jauniems-neįdomi

jauniems-neįdomi portretas
vyresni--išminftingai pasielgtų ,jei neitų kvėpuot per respiratorių ,kad pridurti eurų prie pensijos ciniškai rėksnei

na

na portretas
taigi korona baisinė apie kokius renginius ...sako renginyje Dulskys dalyvaus, prie durų stovės ir temperatūra tikrins.
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių