K. Smoriginas su grupe į Pažaislio liepų alėją atvyko su atnaujintu repertuaru

Trečiadienio vakarą viename iš „Pažaislio liepų alėjos vakarai“ koncertų muzikos gerbėjai mėgavosi Kosto Smorigino ir grupės (Audrius Balsys – klavišiniai, Martynas Kuliavas – gitara) kūryba. Muzikantas pristatė atnaujintą dainų repertuarą, papildytą naujomis dainomis, taip pat džiugino seniau sukurtais ir galbūt primirštais kūriniais.

Dainos, graži vienuolyno aplinka ir klausytojų ramus mėgavimasis sukūrė šiltą ir ramią koncerto atmosferą, būdingą bardų koncertams. Palankus muzikai ir susirinkusiesiems buvo ir oras – nei lietaus, nei kaitros.

Koncerto paklausyti susirinko tiek vyresnio, tiek jaunesnio amžiaus žmonės, šeimos su vaikais.

„Koncertas nuostabus, atlikėjas labai gerai žinomas, turiu daug jo kompaktų. Visada miela klausyti gyvos muzikos, o dar tokioje erdvėje. Repertuaras man iš dalies girdėtas, iš dalies – ne. Lauksiu ir kitų koncertų, jeigu bus Kaune ar kur netoli – bus malonu“, – įspūdžiais dalijosi Arvydas Mikulevičius.

Vaikystėje gal girdėdavau kitaip ir kitus dalykus, o dabar jie skamba šiek tiek kitokiu tonu.

„K.Smorigino koncerte tikrai ne pirmą kartą. Dainos patinka, kai kurios jau girdėtos – yra ir naujų. Kiekvienais metais einam į šiuos „Pažaislio liepų alėjos vakarų“ koncertus, šiemet jau klausėmės Andriaus Kaniavos“, – pasakojo ištikimas gerbėjas Darius Kuolys.

„Koncertas – fantastiškas. Suderina vaikystės natas, daug kas atrodo nepasikeitę, bet tuo pačiu ir naujai klausai. Vaikystėje gal girdėdavau kitaip ir kitus dalykus, o dabar jie skamba šiek tiek kitokiu tonu. K.Smorigino koncerte esu ne pirmą kartą, bet pirmą po labai ilgo laiko“, – kalbėjo klausytoja Inga Bambalaitė-Saliga.

Kostas Smoriginas. / K. Rimavičiaus nuotr.

„Atlikėjas patinka, jo dažnai klausau, darbe pasileidžiu“, – dalijosi įspūdžiais koncerto klausytoja Rasa. Paklausta, ar koncerte nesibaimina dėl savo sveikatos, moteris šyptelėjo: „Ne, mes pasiskiepiję“.

„Aš – ne vietinis. Iš tiesų atvažiavome visai į kitą koncertą, jis neįvyko, tada greitai susiradom šį koncertą ir atlėkėm, čia neplanavome atvažiuot. Koncertas labai geras. Turiu jo plokštelių, namie dažnai pasiklausau“, – pasakojo koncerte buvęs Donatas Rūdis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

cha, cha, cha....

cha, cha, cha.... portretas
....tai kad jam dramlys ant ausies užlipęs, nusidainuoja ryškiai, nei į temą , nei į natą nepataiko. Apsišsukėlis "bardas."

Senis

Senis portretas
Blogas Putinas

Kazkoks

Kazkoks portretas
Baisus
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių