„Kaimynai be ryšio“ – nepamirštama komedija apie staiga ėmusias kilti interneto žvaigždes

  • Teksto dydis:

Rudenėjantys orai vis dažniau verčia pasidairyti ir paieškoti bilietų į pramoginius renginius, koncertus ir, žinoma, – teatro spektaklius. Šis metas – tikrų tikriausia teatro sezono pradžia, kai ne tik galima rinktis iš daugybės naujų pastatymų, tačiau galima dar kartą išvysti jau pamėgtus sceninius pastatymus ar pasinaudoti proga išvysti draugų bei artimųjų rekomenduotus spektaklius.

Vienas jų – nepamirštama „Kitokio teatro“ komedija apie staiga ėmusias kilti interneto žvaigždes, kitaip vadinamas nuomonės formuotojais, „influenceriais“. Tai komiškas, o kartais kandus žvilgsnis į nuomonių formuotojų gyvenimo kasdienybę, įkvėptas tikrų, puikiai žinomų Lietuvos interneto žvaigždžių.

Spektaklis „Kaimynai be ryšio“ nors ir rodomas rečiau – dar bus prieinamas paskutinei galimybei jį išvysti tiek Kaune, „Girstutyje“, (2024 m. spalio 2 d.), tiek Šiauliuose, koncertų salėje „Saulė“, (2024 m. spalio 5 d.).

Apie spektaklį:

Komedija „ Kaimynai be ryšio” –  su visiems puikiai pažįstamais teatro, kino, TV aktoriais:

Oneida Kunsunga / Edita Užaite;

Šarūnu Gedvilu / Ainiumi Storpirščiu;

Nerijumi Gadliausku-Robertėliu / Roku Petrausku.

Spektaklio siužetas – įtraukiantis, kupinas juokingų intrigų, apie suprantamus ir žemiškus dalykus – keistą kaimynystę, netikėtą meilę, painius šeimyninius santykius bei iki ašarų pralinksminančias situacijas, galinčias nutikti kiekvienuose namuose, jei iš situacijos gelbėsitės paskambinę nepažįstamam asmeniui!

Ką reikia daryti, jei namuose dingo interneto ryšys, o jūsų laukia neatidėliotini darbai? Kodėl įspūdingos moterys susižavi niekuo neypatingais vyrais, ir atvirkščiai? Ir kas turi nutikti, kad gyventumėte ilgai ir laimingai?

Intrigos, pavydas, tikros ašaros, dar nuoširdesnis juokas.

Ar ši ypatinga diena nesugriaus kaimynų draugystės? Atsakymai jau greitai, komedijoje – „Kaimynai be ryšio“!

Partnerių nuotr.


Režisierius ir pjesės autorius – Ramūnas Cicėnas;

Scenografija, įvaizdis – Eglė Skrinskienė.

Trukmė – 1 val. 30 min.

Spalio 2 d. KKC „Girstučio“ rūmai.

Bilietai platinami: kakava.lt



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių