Kaune atsisveikinama su „Grok, Jurgeli!“ siela S. Navardaitiene

  • Teksto dydis:

Šeštadienio vakarą artimieji, bičiuliai atsisveikina su šią savaitę mirusia kultūros veikėja, kapelų varžytuvių „Grok, Jurgeli!“ sumanytoja ir vedėja, žinoma kauniete Stefa Navardaitiene.

Kaip pranešė artimieji, tarti paskutinį „sudie“ S. Navardaitienei galima ir šeštadienį, ir sekmadienį  Kaune, laidojimo namuose „Sielų upė“, esančiuose Milikonių g. 7B.

Šeštadienį atsisveikinti galima nuo 17 iki 20 val., sekmadienį – nuo 10 iki 20 val.

Artimieji prašė žinomą moterį pagerbti vienu baltu rožės žiedu.

Laidotuvės vyks artimųjų rate.

„Grok, Jurgeli!“ siela bei šeimininkė S. Navardaitienė mirė būdama 92-ejų, vasario 14 dieną.

Žinomą pedagogę, humoristę bei teatralę ne kartą yra kalbinę ir „Kauno dienos“ žurnalistai. „Niekada negyvenau laukimu nuo vieno iki kito „Grok, Jurgeli“ – visą gyvenimą turėjau begalę įvairios veiklos“,– prieš keletą metų „Kauno dienai“ sakė žinoma kaunietė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tam senukui,

Tam senukui,  portretas
Lietuvoj dabar labai garbiami narkomanai, pažiūrėk kaip ūžė visos tv kai laidojom neaiškius tipus, o nusipelniusius ir visuomeninė TV tik mažomis žinutėmis užsimena. Užuojauta šeimai, lai būna šviesus gyvenimas ir ten, kaip buvo šviesus šioj zemej.

Gintaras

Gintaras portretas
Puikus prisiminimai is renginiu Grok ,Jurgeli,kai Kauno sporto hale budavo kupina....Dabar geda ziuret i ta Sungailiene-backa-prasancia is muzikantu lauktuviu ir tik save rodancia....Aciu Pukui uz liaudies muzikos palaikyma Ą

To senukas

To senukas portretas
Todėl, kad bukų ir amoralių daugiau ir daugėja
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių