Kaune koncertuos grupės „Rammstein“ lyderis T. Lindemannas

Lapkričio 28 d. Kauno „Žalgirio“ arenoje savo koncertą surengs industrinio metalo genijus, pagrindinis „Rammstein“ grupės balsas ir lyderis Tillis Lindemannas. Lapkričio mėnesį atlikėjas iškeliauja į didelį Europos turą, kurio metu surengs 24 koncertus 13-oje šalių, tarp kurių yra ir Lietuva.

T. Lindemannas atvyks su savo nauja grupe, kartu keliaus visą koncertui reikalingą garso ir apšvietimo įranga, tad žiūrovų laukia įspūdingas šou, persmelktas vieno geriausių šių dienų roko dainininkų – T. Lindemanno – energija.

Tour 2023 – https://youtu.be/3a5QGjlw1rg

T. Lindemannas yra ne tik talentingas kūrėjas, jis – tikras fenomenas. Dievinamas milijonų gerbėjų visame pasaulyje, atlikėjas turi nepaprastą charizmą ir išskirtinę balso galią. Jo teatralizuoti pasirodymai priverčia aikčioti net viską mačiusius, o gilūs dainų tekstai priverčia susimąstyti. Šio turo metu žiūrovai išgirs ir pamatys tai, už ką jis yra taip mylimas visame pasaulyje – atlikėjas žada dar daugiau metalo, senų bei naujų hitų, kvapą gniaužiančių vizualių efektų ir nepamirštamą šou, kurį geba surengti tik jis, T. Lindemannas.

Dėmesio! Koncertas turi griežtą amžiaus cenzą ir skirtas asmenims tik nuo 18 metų.

Steh auf – https://youtu.be/hiOjK992bPU

Renginys vyks lapkričio 28 d. 20 val. Kauno „Žalgirio“ arenoje.

Išankstiniai bilietai (stovimi ir fanų zona) – Bilietai.lt naujienlaiškio prenumeratoriams (su kodu) nuo gegužės 2 d. 13 val. www.bilietai.lt.

Vieša prekyba bilietais – nuo gegužės 5 d. 10 val.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jo

Jo portretas
Burlioko mazgotė .

Girdėjau

Girdėjau portretas
Jis vatnikų numylėtinis

Čia

Čia  portretas
tas pats kaip Saukos paveikslai. Turėtu eit i koncerta jo mėgėjai
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių