Kaune vyksiančioje mugėje – mados paslaptimis dalysis žinomi šalies veidai

  • Teksto dydis:

Jau šį šeštadienį, spalio 26 dieną Kauno „Žalgirio“ arenoje susiburs stilingiausi laikinosios sostinės gyventojai ir miesto svečiai. Čia vyks „Fashion bazaar. Mada“ mugė, kurioje susijungs kokybę ir išskirtinumą simbolizuojantys lietuviški prekės ženklai bei nemokamos žinomų žmonių paskaitos apie madą, maistą ir stilių.

Kaune vyksiančioje mados mugėje lankytojai tikrai nenuobodžiaus. Atnaujinę savo garderobą drabužiais ir aksesuarais iš naujausių šaltojo sezono kolekcijų, jie galės atsipūsti ir pasisemti žinių klausydami žinomų žmonių paskaitų.

Stiliaus ikona - Agnė Jagelavičiūtė visiems susirinkusiems pasakos apie karščiausias rudens-žiemos mados tendencijas, lietuviškos mados ypatumus ir pristatys šio sezono „must have“ drabužius bei aksesuarus, kuriuos savo spintoje privalo turėti kiekviena „fashionista“. Ši paskaita leis be vargo susikurti sau tinkantį ir patinkantį stilių, kurio pavydės visi sutikti žmonės.

Mugės metu stilistų duetas „ŠaŠa“ kalbės apie sąmoningą vartojimą ir spintos reviziją. Jie pakvies atverti savo spintą ir atlikti kruopštų spintos patikrinimą pabodusius rūbus atiduodant ar dovanojant, dėvėtus - perdirbant, o mylimus ir vis dar tinkamus nešioti, paliekant spintoje. Žinodami kiek ir kokių drabužių turite, gebėsite nesunkiai susikurti įvairius rūbų derinius, išmoksite atsakingai apsipirkinėti ir pirkti tik tai, kas tobulai tiks jums ir puikiai derės su likusiu spintos asortimentu.

Mados analitikė Marija Palaikytė pakvies susipažinti su esminėmis šio sezono ir viso laikmečio mados tendencijomis. Čia apsilankę sužinosite: kaip keičiasi mada, kas yra jos kūrėjai, kaip išsirinkti sau tinkančius drabužius ir kas geriau: būti madingu ir vilkėti tai, kas tą sezoną dominuoja ar, stilingu ir rengtis taip, kaip tinka ir patinka.

Sveikos mitybos specialistė Vaida Kurpienė paskaitos metu įkvėps visus, kurie nėra patenkinti savo kūnu ir kurie nori maitintis sveikai, tačiau nežino kaip ir nuo ko pradėti. Ji papasakos apie žiniasklaidoje vyraujančias mitybos teorijas, nurodančias ką ir kada valgyti bei padės pasirinkti efektyviausias. Po paskaitos susidomėjusieji galės įsigyti naujausią Vaidos Kurpienės knygą „Liekna visam gyvenimui“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ana

ana portretas
viska uzsisakineju is yoox.lt ir enreikia jokiu tendenciju jokiu mugiu ir kainos geros ir madas galima sekti

Ko su vyru

Ko su vyru portretas
išsiskyrei? Vaiką be tėvo palikai gluše tu

patikslinkit

patikslinkit portretas
...o kuo dalinsis kojos, o rankos ar kitos kūno dalys?
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių