Kauno „Adform kiemelyje“ įsisukęs koronavirusas griauna renginių planus

Koronavirusą nustačius keturiems Kauno senamiestyje, šalia miesto rotušės, veikiančios renginių vietos „Adform kiemelis“ darbuotojams, laikinai atšaukiami čia suplanuoji dviejų savaičių renginiai. Tai BNS sakė įmonės, kuriai priklauso minėta vieta, bendrasavininkis Giedrius Ambrazevičius.

„Šiai minutei mes perkeliame renginius dviem savaitėms. Kai tik gausime nurodymus, ką turime daryti, iš Nacionalinio visuomenės sveikatos centro (NVSC), tuomet paskelbsime naujas renginių datas“, – BNS sakė įmonės „Agentūra Kaunas“ atstovas.

Anot jo, „Adform kiemelyje“ nukeliamas humoristų Manto Stonkaus ir Manto Katlerio pasirodymas, muzikantų Jovani (Džiovani) ir Jessica Shy (Džesikos Šai), Monikos Linkytės, Manto koncertai bei du „Kitokių pasikalbėjimų“ renginiai.

Kaip BNS sakė G. Ambrazevičius, „Adform kiemelyje“ dirba apie 30 žmonių, visi jie artimiausiu metu bus ištirti dėl koronaviruso.

„Daliai tyrimai bus atliekami šiandien, daliai – rytoj“, – kalbėjo įmonės atstovas.

Šiai minutei mes perkeliame renginius dviem savaitėms.

Praėjusią savaitę „Adform kiemelyje“ buvo organizuojami du renginiai – „Kitokie pasikalbėjimai“ su Egidijumi Dragūnu bei grupės „8 kambarys“ koncertas. Pasak G. Ambrazevičiaus, jam dar nėra žinoma, ar užsikrėtę asmenys dirbo šių renginių metu. Jis taip pat pabrėžė kol kas žinantis tik apie tris užsikrėtusius darbuotojus.

NVSC vertinimu, „Adform kiemelio“ lankytojai taip pat galėjo turėti rizikingą sąlytį, todėl nuo rugpjūčio 3 dienos ir vėliau šiame bare lankęsi asmenys turėtų kreiptis į NVSC dėl individualaus rizikos vertinimo.

Susisiekti prašoma telefonu 8 618 79984 (darbo valandomis) arba elektroniniu paštu kaunas@nvsc.lt.

Per praėjusią parą Lietuvoje patvirtinta 18 naujų užsikrėtimo atvejų. Iš viso šalyje koronaviruso infekcija susirgo 2283 žmonės. Šiuo metu tebeserga 510 asmenų, pasveiko – 1679.

Nuo COVID-19 mirė 81 asmuo, dėl kitų priežasčių mirė 13 užsikrėtusiųjų. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Idomu

Idomu portretas
Kaip siuo atveju darbdaviai pades savo darbuotojams izoliacijoje. Gal pakvies izoliuotis sergancius i adforma,o besimtomius i mojo. O gal netgi maisto daviniais pasirupins, kad studentai izoliacijoj is bado nenumirtu.

Romas

Romas portretas
Ten jau 3menesiai būriai renkasi sėdi taip ir turėjo nutikti jokio stebuklo nematau.Kaunas.

Uždaryti

Uždaryti portretas
Ir vėl Kaune, ką veikia higienos specialistai, visuomeninio maitinimo įmonėse nesilaikoma net minimalių higienos reikalavimų, staliukų paviršiai nei valomi, nei dezinfekuojami, visi atsipūtę, atsipalaidavę, jeigu verslai nori dirbti, privalo užtikrinti saugias sąlygas nuo užkrato, priešingu atveju reikia uždaryti tuos, kur nustatyti užkrato atvejai. Liks dirbti tik tie, kurie dirba atsakingai ir užtikrina lankytojų saugumą.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių