Legendinė „Red Bull Soundclash“ kova grįžta: scenoje susirungs Monique ir J. Jarutis

  • Teksto dydis:

Pasaulinę šlovę pelnęs muzikos renginys „Red Bull Soundclash“ grįžta į Lietuvą. Oficialiai patvirtinta, kad trečią kartą mūsų šalyje vyksianti muzikos dvikova bus surengta spalio 30 d. dieną pagrindinėje šalyje „Žalgirio“ arenoje Kaune. Didžiojoje scenoje vyksiančioje muzikos fiestoje „Red Bull Soundclash“ susigrums du populiariosios muzikos atstovai: Moniqué ir Justinas Jarutis.

Ilgus mėnesius specialiai šiam renginiui besiruošiantys Moniqué ir J. Jarutis susitiks keturiuose muzikos raunduose. „Red Bull Soundclash“ nugalėtoją lems publika. Gerbėjų plojimų ir ovacijų keliamą triukšmą fiksuos specialūs ir itin tikslūs garso matuokliai.

Pagal pasaulines „Red Bull Soundclash“ taisykles, kiekviena dvikova prasideda apšilimu, kurio metu Moniqué ir J. Jarutis atlieka savo dainas. Pirmame dvikovos raunde abu atlikėjai atliks po naują to paties gerai žinomo hito versiją. Antrame raunde meistriškai vykdys vienas kito atliekamų dainų „perėmimą“. Trečiasis raundas bus skirtas atlikti savo dainas skirtingais muzikos žanrais, pavyzdžiui country, reggae ar electro. Ketvirtame raunde Moniqué ir J. Jarutis į sceną žengs kartu su kviestinėmis žvaigždėmis, kurioms padedant sieks nugalėti negailestingoje „Red Bull Soundclash“ kovoje.

„Red Bull Soundclash“ renginys pirmą kartą mūsų šalyje buvo surengtas 2012 m. Tada savo jėgas išbandė Marijonas Mikutavičius ir grupė „G&G Sindikatas“. Prieš aštuonerius metus vykusiame šou triumfavo M. Mikutavičius, kuris po du mėnesius vykusio intensyvaus pasiruošimo ir daug jėgų kainavusių keturių raundų nugalėjo repo grandus. Marijono ir „G&G Sindikato“ susitikimui vadovavo grupės „Bix“ lyderis ir „X-Factor“ teisėjas Saulius Urbonavičius–Samas.

2017 m. svarbiausioje pasaulyje muzikos dvikovoje jėgas išmėgino Jazzu ir Donny Montell. Po itin įtemptos kovos renginio vedėjai Radistai Jonas Nainys ir Rolandas Mackevičius nugalėtoja paskelbė Jazzu. Bene populiariausia dainininkė Lietuvoje pergalę išplėšė po itin permainingos ir azartiškos kovos.

Didžiulio populiarumo visame pasaulyje sulaukęs „Red Bull Soundclash“ renginys vyksta daugelyje šalių. Renginiuose dalyvavo garsusis amerikiečių reperis Snoop Dogg, „Major Lazer“, „Metalheadz“, Magnetic Man, „Disclosure“, „Rudimental“, „Chase & Status“, „Shy FX“ „A$AP Mob“, Wiz Khalifa ir daugelis kitų ryškiausių muzikos žvaigždžių. Bilietai į šiuos renginius būna išgraibstomi per kelias dienas.

Bilietus į labiausiai intriguojančiu metų renginiu pretenduojančią tapti „Red Bull Soundclash“ dvikovą, kurioje susitiks Monique ir J. Jarutis, jau galima įsigyti visose „Bilietai.lt“ kasose ir internete. Bilietų skaičius labai ribotas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių